Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Profielpagina Kinder-evenement

Contact opnemen met Kinder-evenement

Kinder-evenement

Papendrecht | Eenmanszaak of ZZP - KvK 50831453

Telefoonnummer

Kinder-evenement is gespecialiseerd in kwalitatief kinder-amusement op uitéénlopende evenenementen. Onze belangrijkste doelgroep is kinderen tussen de drie en tien jaar. Doordat wij alles in eigen beheer hebben, kunnen wij scherp aanbieden met een toegewijde service. Wij hebben tevens ruime ervaring met multiculturele groepen, met plezier entertainen wij de kinderen ook in het Engels, Duits of Frans. Kijk ook eens bij onze voordeelpaketten voor een zeer concurrerende prijs als u een clown of kinder schminken met een springkussen of popcornmachine wilt combineren.

Behalve op jaarmarkten, festivals, winkelcentra zijn wij ook actief op bedrijfsfeesten, jubilea en open dagen. Uiteraard passen wij ook prima op straatfeesten, schoolfeesten, kinderfeesten en bruiloften. Voor kinderfeestjes aan huis houden wij een minimum aantal kinderen van 15 aan. Wij hebben ruime ervaring met de invulling van koninginnedag, kerstbrunch en Sinterklaasvoorprogramma's. Onze prijzen zijn inclusief b.t.w.

Wij verhuren de volgende items ook op afhaalbasis: kruisboogschieten, meubilair, geluidsinstallatie, verlichting, verwarming en spellen. Vaak kunt u deze materialen al een dag voor uw feest afhalen en dit de dag erna terug brengen zonder extra kosten. Echter tegen meerprijs kunnen wij deze zaken ook bij u bezorgen, eventueel begeleiden en weer ophalen.

Ballonnnenclown Ballo en schminkster Meriska worden compleet door ons verzorgd. Als u schminken of ballonfiguratie in een bepaald thema wilt, infomeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Indien gewenst leveren wij meerdere schminksters.

Onze werkwijze is: Aanvraag > Offerte > Bevestiging > B.T.W. Factuur. Bedrijven kunnen achteraf per bank betalen, particulieren altijd á contant.


Betreft
Bedrijf
Ervaring
0
Op Dienst.nl
7,4 jaar
Website:
Klik hier
  • Nieuws
  • Contact opnemen
  • Ervaringen
  • Kaart
Kinder-evenement heeft nog geen nieuws toegevoegd
Contact opnemen met Kinder-evenement
Telefoon is niet verplicht
Er zijn nog geen berichten of ervaringen geplaatst

Deel deze pagina en vraag om reviews

Ervaring of bericht toevoegen
Uw ervaring / bericht

Uw naam
Emailadres
Uw woonplaats

Ervaring / bericht plaatsen
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
xxx