Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Profielpagina Gadg-IT

Contact opnemen met Gadg-IT

Gadg-IT

Tilburg | Eenmanszaak of ZZP - KvK 50927698

Telefoonnummer
Twitter

Gadg-IT.nl is producent en online aanbieder van mobiele telefoononderdelen en accessoires; adapters / opladers, accu's / batterijen en LCD schermen voor laptops en notebooks en tevens elektronica en gadgets. Al onze producten en diensten kunt u terugvinden in onze moderne webwinkels toplader.nl en gadg-it.nl
Wij streven naar het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen bodemprijzen met een 100% tevredenheidsgarantie voor u als klant.
Al onze producten worden eigenhandig geïmporteerd uit de beste electronica fabrieken ter wereld waarbij geautomatiseerde productieprocessen zorgen voor een duurzaam en ecologisch verantwoord product.
Alle producten ondergaan dubbele kwaliteitscontroles zodat u er verzekerd van kunt zijn niet alleen kwaliteitsproduct te ontvangen, maar ook op een veilige manier te kunnen werken met uw apparatuur.
Omdat wij een grote klantenkring hebben opgebouwd, hebben wij de mogelijkheid om in zeer grote volumes in te kunnen kopen. Wij kunnen u daarom zéér scherpe prijzen aanbieden met behoud van absolute topkwaliteit. Bovendien hanteren wij een "gratis verzending" policy; dit betekent dat alle zichtbare prijzen in onze webwinkel ook daadwerkelijk de prijzen zijn die u betaalt. Géén verrassingen of verborgen kosten, u betaalt als klant helemaal niets voor de bezorging van uw bestelling!

Wij zijn met name gespecialiseerd in IPhone, IPad en IPod reparatie.
Mocht u een probleem hebben met uw IPhone, IPad of IPod, dan kunnen wij dit in vrijwel alle gevallen voor u repareren. Laat uw defecte of kapotte toestel daarom vakkundig door ons repareren op ons reparatie adres in Tilburg.
Wij begrijpen dat u uw toestel niet lang kunt missen en dat er uiterst zorgvuldig omgegaan dient te worden met uw bezit. In vrijwel alle gevallen is een IPhone reparatie binnen 30 minuten klaar en kunt u dan ook wachten op de IPhone reparatie.
Een IPhone, IPad, of IPod reparatie is specialistisch werk. Mocht u daarom vragen hebben over een reparatie, dan beantwoorden wij deze graag voor u.

Wij zijn iedere dag geopend van 09.00 uur tot 21.00 uur.Betreft
Bedrijf
Ervaring
0
Op Dienst.nl
7 jaar
Website:
Klik hier
  • Nieuws
  • Contact opnemen
  • Ervaringen
  • Kaart
Gadg-IT heeft nog geen nieuws toegevoegd
Contact opnemen met Gadg-IT
Telefoon is niet verplicht
Er zijn nog geen berichten of ervaringen geplaatst

Deel deze pagina en vraag om reviews

Ervaring of bericht toevoegen
Uw ervaring / bericht

Uw naam
Emailadres
Uw woonplaats

Ervaring / bericht plaatsen
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
xxx