Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Profielpagina Bosveld scheidingsbemiddeling - scheiden doe je sa

Contact opnemen met Bosveld scheidingsbemiddeling - scheiden doe je sa

Bosveld scheidingsbemiddeling - scheiden doe je sa

Arnhem | V.O.F. - KvK 09184463

Telefoonnummer
Twitter

Scheiden doe je samen is een “alles onder 1 dak" formule, waarbij alle expertise die nodig is om uw (echt)scheiding juridisch, financieel en fiscaal goed af te wikkelen letterlijk onder 1 dak zit. Dit betekent dat u zeer snel weer financiële zekerheid krijgt en ook snel weer toekomstgericht bezig kan zijn.

Wij, van "scheiden doe je samen" geloven dat een (echt) scheiding zeker geen "vechtscheiding" hoeft te worden als u beiden met respect voor elkaars wensen het proces van scheiding kunt afwikkelen. Dit kan enkel op basis van gelijkwaardigheid en met behulp van een professionele onafhankelijke deskundige die u beiden door het proces van uw scheiding leidt. 

Wij begrijpen en onderschrijven dat als er kinderen zijn, de primaire zorg ligt bij het welzijn van uw kinderen. Wij geloven er in dat je enkel de zaken goed kunt regelen voor de kinderen als je vanuit het respect voor elkaar als ouders probeert de scheiding zo "geruisloos" mogelijk te laten verlopen. Onze eigen kindercoach Denise (dochter van Inge Bosveld) heeft vanuit haar "drive" om kinderen en ouders goed te kunnen begeleiden haar toenmalige studie opgezegd om passende opleidingen te volgen die aansluiten op haar werk als kindercoach. Vanuit onze praktijk kunnen wij alleen maar aangeven dat ouders en kinderen hier zeer veel baat bij hebben.

Ons belangrijkste uitgangspunt, mede vanuit het gegeven dat wij beiden ervaringsdeskundigen zijn op dit gebied, is dat u na het afronden van het traject het gevoel heeft dat alles eerlijk, gelijkwaardig en rechtvaardig geregeld en verdeeld is. Dit kan namelijk het grote verschil maken tussen het, al dan niet op een goede manier naar de toekomst toe, met elkaar kunnen blijven communiceren!

De werkwijze van Scheiden doe je samen zal er echter nimmer toe te leiden dat u er financieel minder goed uit komt dan wanneer u de echtscheidingsprocedure bij een advocaat had doorlopen.

Uiteraard zijn wij heel blij en trots om te horen dat wij bij veel doorverwijzers (zoals ex-cliënten, zorginstellingen e.d.) als een gerenommeerd scheidingsbemiddelingskantoor “te boek staan” en meer dan de helft van onze nieuwe cliënten voortvloeien vanuit voormalige cliënten die in het verleden hun scheiding via Scheiden doe je samen hebben geregeld. Hiervoor onze hartelijke dank!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak hier een afspraak voor een gratis informatiegesprek.

Met vriendelijke groet,
Inge en Johan Bosveld

Oprichters van Scheiden doe je samen

Betreft
Bedrijf
Ervaring
0
Op Dienst.nl
6,7 jaar
Website:
Klik hier
  • Nieuws
  • Contact opnemen
  • Ervaringen
  • Kaart
Bosveld scheidingsbemiddeling - scheiden doe je sa heeft nog geen nieuws toegevoegd
Contact opnemen met Bosveld scheidingsbemiddeling - scheiden doe je sa
Telefoon is niet verplicht
Er zijn nog geen berichten of ervaringen geplaatst

Deel deze pagina en vraag om reviews

Ervaring of bericht toevoegen
Uw ervaring / bericht

Uw naam
Emailadres
Uw woonplaats

Ervaring / bericht plaatsen
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
xxx