Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Profielpagina De Dierenvrienden

Contact opnemen met De Dierenvrienden

De Dierenvrienden

Spaarndam | V.O.F. - KvK 321660

Telefoonnummer
Twitter, Facebook, Google+

De Dierenvrienden sinds 1998

Hondenuitlaatservice De Dierenvrienden bestaat sinds 1998 en haalt honden op in de omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Zandvoort, Overveen en Santpoort.

 

Veilig en vertrouwd

Uw hond krijgt aandacht en beweging terwijl u werkt, een dagje uitgaat, of om welke reden dan ook zelf uw hond niet kan uitlaten. Wij geven uw hond voordat we gaan wandelen een felle oranje halsband met het 06-nummer van de Dierenvrienden. Voor de avontuurlijke hond heeft de Dierenvrienden eventueel een extra GPS-systeem. Om uw hond op een veilige en verantwoorde manier te kunnen vervoeren zijn onze twee hondvriendelijke ingerichte bussen voorzien van een antislip mat, EHBO set, brandblusser en een goed ventilatiesysteem.

 

Ontspannen en sociaal

U kunt kiezen voor een ochtend- of middag-uitlaatronde. Wij halen uw hond thuis of op uw werk op. Vervolgens rijden we naar de duinen, het strand of het bos waar we een uur tot anderhalf uur met de honden gaan wandelen. Daar kunnen ze genieten van een echt hondenleven. Na dit uitje komt uw hond weer voldaan en ontspannen thuis. Honden zijn van nature immers roedeldieren en het wandelen in een groep zorgt niet alleen voor voldoende lichaamsbeweging, maar draagt ook bij aan een betere ontwikkeling van de sociale vaardigheden van uw hond. Zo blijft uw hond gezond, ontspannen en sociaal.

 

Betrouwbaar en Flexibel

En wilt u graag dat uw hond mee wandelt met de roedel en begeleiders van De Dierenvrienden, maak dan eerst een afspraak om samen met u en uw hond mee te lopen tijdens een van onze wandelingen. Zo krijgt u direct een goede indruk van ons en onze aanpak, en kunnen wij samen met u bekijken of uw hond in de groep past en geschikt is om in de groep opgenomen te worden. Is uw hond geschikt om mee te gaan met de hondenuitlaatservice, dan praten we verder over de algemene voorwaarden, de dagen dat de hond mee wandelt en het sleutelbeheer.

 

Regelmatig verslag

Als dit alles geregeld is, spreken we met u een datum af voor de eerste wandeling met uw hond. Na deze eerste wandeling zullen wij u 's avonds bellen en verslag doen van zijn of haar eerste wandeling zonder u. Maar ook daarna houden we geregeld contact met u over het gedrag van uw hond in de groep en tijdens de wandelingen met de hondenuitlaatservice. Kortom Hondenuitlaatservice De Dierenvrienden is door haar flexibiliteit en betrouwbaarheid in combinatie met haar jarenlange ervaring een uitstekende keuze. Voor u en uw hond.

 

Wilt u meer weten..?

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismakingswandeling.

Belt u dan met Hondenuitlaatservice De Dierenvrienden...

  023-5442538  of  06-22377197
Betreft
Bedrijf
Ervaring
0
Op Dienst.nl
6,6 jaar
Website:
Klik hier
  • Nieuws
  • Contact opnemen
  • Ervaringen
  • Kaart
De Dierenvrienden heeft nog geen nieuws toegevoegd
Contact opnemen met De Dierenvrienden
Telefoon is niet verplicht
Er zijn nog geen berichten of ervaringen geplaatst

Deel deze pagina en vraag om reviews

Ervaring of bericht toevoegen
Uw ervaring / bericht

Uw naam
Emailadres
Uw woonplaats

Ervaring / bericht plaatsen
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
xxx