Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Profielpagina Verkerk-Finance

Contact opnemen met Verkerk-Finance

Verkerk-Finance

Ottersum | Eenmanszaak of ZZP - KvK 2448832

Telefoonnummer
Facebook

Administratieve duizendpoot biedt zich aan!!!

Heeft u een tijdelijk probleem op uw financiële administratie door achterstanden, zwangerschap verlof, of langdurig zieken, of een overbruggingsperiode naar nieuwe medewerkers, dan help ik u graag!

Heeft u op dit moment achterstanden op uw debiteuren en/of crediteuren administratie en kan uw cash-flow verbeterd worden, laat mij u dan helpen. Ik ben woonachtig in Ottersum en ben gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven om achterstanden op financieel gebied weg te werken. Daarnaast word ik vaak ingezet om structuur in werkzaamheden aan te brengen en ben ik inzetbaar als tijdelijke kracht om tijdens bijvoorbeeld een zwangerschap, of langdurige ziekte van een werknemer de werkzaamheden over te nemen. Door mijn vele jaren ervaring en het werken met vele systemen, kan ik nagenoeg zonder inwerkperiode direct voor u aan de slag (zie mijn bijgevoegde CV). Een uurtarief (tussen de € 25,00 per uur tot € 35,00 per uur al naar gelang de werkzaamheden), alsmede het aantal uren dat ik ingezet kan worden, is in overleg.

Ik ben in het bezit van een VAR WUO verklaring, zodat er voor u als bedrijf naast het uurtarief (exclusief BTW) geen verdere kosten meer bijkomen. U betaalt alleen voor de gewerkte uren, dus geen doorbetaling bij ziekte en geen vakantiegeld of andere (belasting) toeslagen. Door mij rechtstreeks in te huren, bespaart u bovendien aanzienlijk omdat u geen bedrag voor bemiddeling aan derden hoeft te betalen.

Ik ben op dit moment per direct fulltime beschikbaar, dus indien u als bedrijf administratieve financiële achterstand heeft, wil ik u daarbij graag assisteren. Tevens ben ik altijd bereid om te bekijken hoe een achterstand voorkomen kan worden en er voor te zorgen dat alles weer gestroomlijnd verloopt.

Zoekt u als bedrijf een “tijdelijke kracht” op de afdeling debiteuren, incasso, of crediteuren en/of iemand die voor u orde in de chaos kan brengen, neemt u dan contact op met mij voor een afspraak. Ik kom graag in een persoonlijk gesprek verduidelijken wat ik voor uw bedrijf op korte termijn kan betekenen.

Ook particulieren administraties kunnen bij mij terecht, voor een gereduceerd uurtarief!!!


Betreft
Bedrijf
Ervaring
0
Op Dienst.nl
13,3 jaar
Website:
-
  • Nieuws
  • Contact opnemen
  • Ervaringen
  • Kaart
Verkerk-Finance heeft nog geen nieuws toegevoegd
Contact opnemen met Verkerk-Finance
Telefoon is niet verplicht
Er zijn nog geen berichten of ervaringen geplaatst

Deel deze pagina en vraag om reviews

Ervaring of bericht toevoegen
Uw ervaring / bericht

Uw naam
Emailadres
Uw woonplaats

Ervaring / bericht plaatsen
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
xxx