Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Profielpagina verhuizenmetdevakman

Contact opnemen met verhuizenmetdevakman

Verhuizenmetdevakman

Arnhem | Eenmanszaak of ZZP - KvK 09162274

Telefoonnummer
Twitter, Facebook

Goedkoop verhuizen in of rondom ArnhemDe voordeligste verhuisservice van Arnhem en omstreken, met een service die u mag verwachten van een erkend verhuisbedrijf. Goedkoop verhuizen met VerhuizenRondomArnhem, de voordeligste verhuisservice van Arnhem en omstreken met een service die u mag verwachten van een verhuizer die zijn vak verstaat. U boekt al een verhuizer en verhuiswagen voor € 345,- voor 5 uur. Per eventueel overuur betaalt u € 35,-.
Dé verhuizer (verhuizers) van VerhuizenRondomArnhem is vakbekwaam en zorgt voor een vlekkeloze verhuizing.

Betreft
Bedrijf
Ervaring
0
Op Dienst.nl
6,6 jaar
Website:
Klik hier
  • Nieuws
  • Contact opnemen
  • Ervaringen
  • Kaart

Mooie referentie!

Op 06-11-2014 11:14
"Wij hebben vorige maand, de verhuizing van mijn vader, van het ouderlijk huis naar een verzorgingsappartement , door Verhuizen met de Vakman laten doen. Deze emotionele gebeurtenis hebben wij in zijn totaliteit aan hun uitbesteed. We wilden graag dat er een splitsing van de spullen gemaakt zou worden. De dierbaarste spullen gingen uiteraard met mijn vader mee en de rest werd verdeeld tussen onze familieleden en de opslag. Verhuizen Met De Vakman kwam met een vrachtwagen en een iets kleinere wagen. Handig werden alle kleine spullen, serviezen, kleding enz. in dozen verpakt. Dure schilderijen werden in speciale flightcases vaerpakt waarbij er direct een verdeling werd gemaakt tussen de bestemming. De kleinere wagen was voor de inboedel van mijn vader en werd in een mum van tijd door 5 verhuizers geladen. Twee verhuizers gingen vervolgens op pad om het appartement naar aanwijzing van mijn vader in te richten. De overige verhuizers hebben systematisch en op adres de vrachtwagen ingericht. Na de lunch is de overige inboedel verspreid over de familieleden: Oss, Udenhout en Tilburg. En de rest naar de opslag. Daarna hebben ze zelfs nog de resterende spullen uit het huis en de schuur, waar we de bestemming afval aan hadden gegeven ingeladen en afgevoerd. Tot en met de vloerbedekking aan toe! Een draaiboek waar menig bedrijf jaloers op zou zijn! Wij in ieder geval, want anders waren we er waarschijnlijk weekenden mee bezig geweest! Rob en team jullie hebben ons een enorme zorg uit handen genomen. Bedankt, Tom"
Contact opnemen met verhuizenmetdevakman
Telefoon is niet verplicht
Er zijn nog geen berichten of ervaringen geplaatst

Deel deze pagina en vraag om reviews

Ervaring of bericht toevoegen
Uw ervaring / bericht

Uw naam
Emailadres
Uw woonplaats

Ervaring / bericht plaatsen
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
xxx