Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Profielpagina De Woordverbeteraar

Contact opnemen met De Woordverbeteraar

De Woordverbeteraar

Schiedam | Eenmanszaak of ZZP - KvK 52302202

Telefoonnummer

Daar zit u dan. Trots op de tekst die zojuist geschreven is. Een informatieve brochuretekst, een goed onderbouwde scriptie, een met verve geschreven referentieverhaal of eindelijk die eerste hoofdstukken van uw eigen boek af. Maar staat die 't' wel op de juiste plaats? Kan die ene zin niet net wat actiever geformuleerd worden? Of zoekt u eigenlijk iemand die de hele tekst nog eens doorloopt op spelling en stijl?

Juist bij deze teksten en vragen kan ik u van dienst zijn. Ik heb mij gespecialiseerd in het corrigeren, bewerken en herschrijven van teksten. Zelfs het schrijven van (nieuwe) stukken behoort tot de mogelijkheden.
In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgebouwd in het redigeren, optimaliseren en (her)schrijven van een grote diversiteit aan teksten. Stukken voor een verscheidenheid aan media, doelgroepen en opdrachtgevers.
Als zakelijke klant kunt u bij mij onder andere terecht voor de (her)invulling van websites, brochures, direct mails, verkoopbrieven, jaarverslagen, advertorials, handleidingen, interviews en referenties. Bent u een particulier? Ook dan is het voor mij geen probleem om u bijvoorbeeld op het gebied van sollicitatiebrieven, Cv's, scripties of boeken/verhalen bij te staan.

Neem gerust eens een kijkje op mijn website: www.woordverbeteraar.nl. Of neem direct contact met mij op voor een kennismakend gesprek en verkenning van de mogelijkheden! U bereikt mij via info@woordverbeteraar.nl of 06-24894903.Betreft
Bedrijf
Ervaring
0
Op Dienst.nl
5,6 jaar
Website:
Klik hier
  • Nieuws
  • Contact opnemen
  • Ervaringen
  • Kaart
De Woordverbeteraar heeft nog geen nieuws toegevoegd
Contact opnemen met De Woordverbeteraar
Telefoon is niet verplicht
Er zijn nog geen berichten of ervaringen geplaatst

Deel deze pagina en vraag om reviews

Ervaring of bericht toevoegen
Uw ervaring / bericht

Uw naam
Emailadres
Uw woonplaats

Ervaring / bericht plaatsen
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
xxx