Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Profielpagina Schoonmaakwoede

Contact opnemen met Schoonmaakwoede

Schoonmaakwoede

Amsterdam | B.V. - KvK 34280492

Telefoonnummer
Twitter, Facebook, Skype

IS UW HUIS SCHOON?

Weet u dat zeker?U heeft waarschijnlijk het idee dat uw huis best schoon is. En op het oog is dat misschien ook zo. Maar vuil stapelt zich juist daar op, waar u het niet ziet. Denk aan vetresten boven op de keukenkastjes, opgehoopte stofnestenachter de radiator, hardnekkige kalkaanslag en schimmel in de badkamer: plekken waar u of uw schoonmaakster meestal niet komt.
Schoonmaakwoede maakt uw huis écht schoon!

Bij Schoonmaakwoede mag u rekenen op:
TotaalserviceU wilt voelen hoe het is om een écht schoon huis te hebben? Zonder dat u er energie of tijd in hoeft te steken? Dan moet u bij Schoonmaakwoede zijn! Schoonmaken is ons vak: wij doen niets anders. En dat op een professionele manier, volgens een vastomlijnd stappenplan. Zo krijgt u het beste resultaat.

100% tevredenheidsgarantieVoor we aan de slag gaan, lopen we samen met u door uw huis en bespreken we wat er moet gebeuren. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten. En zijn we helemaal klaar? Dan checken we samen met u het resultaat aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Zo weet u zeker dat alles schoon is. En weten wij dat u écht tevreden bent.
Op onze website vindt u alles over onze totaalservice en tevredenheidsgarantie. U kunt er uw schoonmaak online samenstellen, de prijs bekijken en direct inplannen.

www.schoonmaakwoede.nl


Betreft
Bedrijf
Ervaring
+1
Op Dienst.nl
10,7 jaar
Website:
Klik hier
  • Nieuws
  • Contact opnemen
  • Ervaringen
  • Kaart
Schoonmaakwoede heeft nog geen nieuws toegevoegd
Contact opnemen met Schoonmaakwoede
Telefoon is niet verplicht
+1
Na een paar keer op hun website gekeken te hebben was ik toch nieuwsgierig geworden naar de grote schoonmaak. Afgelopen week heb op de website de schoonmaak besteld. Dit ging tot mijn verbazing vrij gemakkelijk. Op donderdag zijn ze dan komen schoonmaken. Het waren twee personen die er netjes uitzagen en uitermate vriendelijk waren. Ze legde alles netjes uit en hebben vooral mijn badkamer weer als nieuw gekregen. Ondanks dat het niet heel goedkoop is, ga ik schoonmaakwoede over een paar maanden toch weer laten komen. 
Anna | Tilburg 27-01-13
Ervaring of bericht toevoegen
Uw ervaring / bericht

Uw naam
Emailadres
Uw woonplaats

Ervaring / bericht plaatsen
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
xxx