Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Profielpagina Abracadabra

Contact opnemen met Abracadabra

Abracadabra

Amersfoort | V.O.F. - KvK 54297109

Telefoonnummer

Abracadabra: Het mooiste kinderfeest dat je zelf geeft.
Als je het leuk vindt om een mooie verjaardag voor je kind te verzorgen, maar het je aan tijd ontbreekt, dan is Abracadabra een uitkomst. Abracadabra neemt een groot deel van de voorbereidingen van een origineel kinderpartijtje op zich, terwijl jijzelf uiteindelijk het plezier van glunderende kindergezichtjes hebt, en van de waardering naderhand. In een handomdraai tover je met Abracadabra een onvergetelijk feest op tafel.
Aan alles is gedacht, een uitnodiging in stijl, een superleuk themafeest of verkleedkist, een knutselopdracht en naderhand een uitdeelzakje. Alles in een thema!


Een themafeest huren bij Abracadabra staat garant voor minimaal drie uur feestplezier en weinig stress vooraf. Een themafeest bestaat uit o.a handgemaakte bijzondere themaverkleedkleren, bijbehorende accessoires, make-up/schmink, een compleet draaiboek, bijpassende originele decorstukken en versiering om de ruimte mooi aan te kleden. Daarnaast ook volledig uitgewerkte themaspelletjes met alle benodigde spelmaterialen. Je hoeft zelf alleen nog maar te zorgen voor eten en drinken.
Bij elkaar zijn het heel wat materialen, houd daar rekening mee wanneer je de feestspullen komt ophalen. (graag met lege auto komen!). Ophalen kan minimaal 1 avond voor het geplande feest. We maken hiervoor een tijdsafspraak Het draaiboek krijg je van te voren per mail toegestuurd nadat de huurovereenkomst is ontvangen.
Onze themafeesten zijn geschikt voor jongens en meisjes van 3 tot 13 jaar. Bij de themafeesten wordt een leeftijdsadvies gegeven. Mocht u hierover vragen hebben, dan kunnen wij u altijd adviseren.

Betreft
Bedrijf
Ervaring
0
Op Dienst.nl
10,5 jaar
Website:
Klik hier
  • Nieuws
  • Contact opnemen
  • Ervaringen
  • Kaart
Abracadabra heeft nog geen nieuws toegevoegd
Contact opnemen met Abracadabra
Telefoon is niet verplicht
Er zijn nog geen berichten of ervaringen geplaatst

Deel deze pagina en vraag om reviews

Ervaring of bericht toevoegen
Uw ervaring / bericht

Uw naam
Emailadres
Uw woonplaats

Ervaring / bericht plaatsen
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
xxx