Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Profielpagina Bijles & Huiswekbegeleiding

Contact opnemen met Bijles & Huiswekbegeleiding

Bijles & Huiswekbegeleiding

Amstelveen | Vereniging of Stichting - KvK 000000

Telefoonnummer
Twitter, Skype

Bijles & Huiswerkbegeleiding is de enige educatieve instelling die een 100% slagingspercentage heeft en de resultaten van de bijles en/of huiswerkbegeleiding garandeert, mits de leerling het door TopClassTutors aanbevolen aantal uren volgt en gedurende een volledig schooljaar op regelmatige wijze de weekendschool bezoekt.

Nog enkele plaatsen beschikbaar voor onze examentrainingen!

Voor wie?

Peuters, basisschool- en voortgezet onderwijs leerlingen, studenten van de universiteiten/hogescholen of volwassenen volgen 7 dagen per week tussen 8.00-23.00 uur studievakken op een hoger niveau dan op traditionele scholen als ondersteuning en verrijking. De volwassen cursisten kunnen deelcertificaten voor bepaalde studievakken behalen.

Doel:

Wij bereiden alle leerlingen vanaf 3 jaar oud of universitaire of hbo studenten of volwassenen voor om de hoogste cijfers te verkrijgen, dus negens en tienen of de toetsen of examens succesvol af te ronden. Wij beschikken niet over een 6-min mentaliteit en brengen dit over aan onze leerlingen.

Vorm van de lessen voor bijles & studiebegeleiding

Individuele lessen*

*De individuele lessen worden 1-op-1 gedoceerd in studieruimtes waar meerdere docenten met leerlingen aanwezig kunnen zijn.Docenten:  Alle docenten van TopClassTutors beschikken over een voltooide universitaire opleiding. Gezien het feit dat een deel van de docenten twee universitaire opleidingen gevolgd heeft of een minor programma in een ander vak succesvol afgerond heeft, kunnen veel docenten twee of meerdere vakken doceren.
Gedurende de studiekampen worden de lessen ook verzorgd door universitair opgeleid personeel.

Schoolvervoer:

Op aanvraag van de ouders kunnen de leerlingen opgehaald van school/huis naar de Bijles & huiswerkbegeleiding locaties en teruggebracht naar de gewenste locaties. Deze locaties dienen vooraf op het inschrijfformulier of per e-mail door de ouders vermeld te zijn en per e-mail bevestigd door TopClassTutors. Indien per e-mail aangevraagd, dient u de namen van de leerling en ouders, het volledige adres van ophalen/brengen en telefoonnummers van de beide ouders nogmaals te vermelden. Deze informatie wordt naar afdeling Logistiek toegestuurd, die u een factuur per e-mail doet toekomen. U ontvangt de bevestiging per SMS of email. Vooraf betaling is vereist.
Tarief: 0,50 euro/km. Voor sociale minima: 0,20 euro/km.

Instromen

De cursisten kunnen ieder moment, zowel voor een volledig jaar als voor een bepaalde periode of incidenteel, voor de bijlessen instromen. De periode wordt  door ouders/cursist op het inschrijfformulier aangeduid, klik hier.

Bepalen het niveau/aantal lessen per week

Het merendeel van de leerlingen beschikt over schoolcijfers, entreetoetsen of rapporten. Toch kan op aanvraag van de ouders een gedetailleerd cognitief beeld van de cursist worden verkregen:
Tijdens de eerste les wordt de leerling getoetst om de hiaten en achterstanden in kaart te brengen.  Aan de hand van de uitslag worden de lacunes aangepakt. De ouders of cursisten ontvangen een advies met het benodigde aantal uren om hogere cijfers te behalen. In sommige gevallen, b.v. voor de cursus Engels: TOEFL, IELTS wordt verplichte studieliteratuur aangewezen. De materialen worden gebruikt voor het huiswerk.

De progressie van de leerling/student:

De vooruitgang van leerlingen tot en met 12 jaar wordt gemonitord d.m.v. toetsen aan het begin en einde van de begeleidingperiode. Aan de hand van de schoolcijfers wordt de voortgang van de leerlingen van de middelbare school bijgehouden.
Gedurende de lessen beschikt elke leerling over een computer(Laptop) met diverse toetsen en educatieve trainingen om zich optimaal te trainen en toetsen. De resultaten worden vastgelegd in de agenda of het schrift van de leerling. Absentie, niet tijdig verschijnen op de les wordt altijd direct per email of SMS aan de ouders van de minderjarige leerlingen vermeld.  Het wordt verwacht dat de ouders tijdig maatregelen nemen om absentie te voorkomen. De volwassen ontvangen de cijfers per email.
 

Regels studiebegeleiding

·         De leerling arriveert altijd op tijd.

·         Het huiswerk dient duidelijk in zijn/haar agenda opgeschreven te worden. Indien het niet consistent op school wordt opgeschreven, kunnen zijn/haar docenten of de ouders, onder vermelding van de naam van de leerling, het huiswerk per email: info@bijles-huiswerk.nl opsturen.

·         Planning/Time Management: bij aankomst  wordt  door leerling en docent een werkschema van de sessie opgesteld en aan het einde van de dag wordt dat geëvalueerd en genoteerd

·         Aanvankelijk houdt zich de leerling bezig met het opgegeven huiswerk per vak.

·         De leerling leest de theorie door en als geen vragen verrijzen, start hij/zij met het maken van de opdrachten.

·         De leerling werkt interactief bij de opdrachten, bespreekt alle hiaten met de docent en leest de theorie nog een keer door.

·         De leerling krijgt additionele opdrachten om te controleren of het materiaal beheerst wordt.

·         Voor de talen:

1.   worden de regels grondig door de leerling bestudeerd en gecontroleerd door de docent.

2.    als de leerling de regels 100% beheerst, kan hij/zij met opdrachten starten

·         Overhoren/controleren: als al het huiswerk af is, lopen leerling en docenten het samen door en kijken of alles klopt

·         De opmerkingen inzake het huiswerk worden in de agenda vermeld of per email toegestuurd.

Locaties:  
De bijlessen en huiswerkbegeleiding worden aan diverse universiteiten en op de locaties van TopClassTutors in heel Nederland, België en de VS  aangeboden. Als u niet in het begin van september instroomt en uw dichtstbijzijnde locatie is vol, worden andere beschikbare locaties geoffreerd. Bij de optie 'aan huis' wordt een reiskostenvergoeding, euro 0,50/km, in rekening gebracht.
 
Bereikbaarheid:
Alle onze locaties zijn centraal gelegen en optimaal bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets of auto.

Tarieven:
De tarieven vindt u op het inschrijfformulier, klik hier
Vooruitbetaling is vereist.

Studiebegeleiding op onze studiekampen

Tijdens alle schoolvakanties worden de studiekampen voor kinderen vanaf 3 t/m 19 jaar aangeboden. Het betreft 15 uur klassikale lessen en 5 uur huiswerkbegeleiding onder supervisie van een docent. Dit geldt voor de optie midweek studiekamp van maandag t/m vrijdag. Weekenden en weken worden ook aangeboden, zie a.u.b. www.studiekamp.nl. Reserveer tijdig, gezien de plaatsen voor de studiekampen extreem snel worden opgevuld.

 De TopClass methode

De TopClass methode verschilt in een aantal opzichten van het gebruikelijke Nederlandse cultuuronderwijs.

  • De TopClass methode gaat uit van professioneel onderwijs vanaf de vroege jeugd. In Nederland worden jonge kinderen doorgaans op groepslessen en voorbereidende activiteiten gezet die hoofdzakelijk een vermaaksfunctie hebben. De ontwikkelde methode geeft vanaf het begin samenhangend professioneel onderwijs aangepast aan de leeftijd van het kind. Voor elke fase zijn er bepaalde technieken die geleerd worden. B.v. Grafische Organisatie Methoden (afgekort als GOM) is een werkwijze die is gebaseerd op de theorie van Meervoudige intelligentie van prof. Dr. Howard Gardner.*

  • De TopClass methode gaat uit van meer individuele aandacht. Naast veel privéles, één-op-één, hebben onze groepslessen op de weekendschool momenteel maximaal 3-5 leerlingen per groep.

  • De TopClass methode is intensiever van aard. Leerlingen komen bij ons om te leren en vooruitgang te boeken.

  • TopClass biedt studiebegeleiding aan kinderen met ADHD, dyslexie, oligofrenie, faalangst en andere leerbelemmeringen.

Door een intensieve begeleiding gedurende 2 dagen per  week (10 uur) op de weekendschool of studiebegeleiding na de schoollessen  gedurende het volledige jaar garanderen wij een succesvolle afronding voor alle vakken. Onze ervaren docenten beschikken allen over een universitaire opleiding. Zij maken gebruik van de aandachtvasthoudende technieken in combinatie met audio en visuele technieken, geheugentrainingen en kleurrijke studiematerialen. Daarnaast worden verrijkings- en verdiepingsmaterialen aangeboden.   

Betreft
Bedrijf
Ervaring
0
Op Dienst.nl
10,4 jaar
Website:
Klik hier
  • Nieuws
  • Contact opnemen
  • Ervaringen
  • Kaart
Bijles & Huiswekbegeleiding heeft nog geen nieuws toegevoegd
Contact opnemen met Bijles & Huiswekbegeleiding
Telefoon is niet verplicht
Er zijn nog geen berichten of ervaringen geplaatst

Deel deze pagina en vraag om reviews

Ervaring of bericht toevoegen
Uw ervaring / bericht

Uw naam
Emailadres
Uw woonplaats

Ervaring / bericht plaatsen
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
xxx