Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Profielpagina Prime-Ops Automatisering & ICT Support

Contact opnemen met Prime-Ops Automatisering & ICT Support

Prime-Ops Automatisering & ICT Support

Moordrecht | Eenmanszaak of ZZP - KvK 30181175

Telefoonnummer
LinkedIn, Skype

Voor bedrijfszekere oplossingen gaat u naar Prime-Ops Automatisering.Wij regelen al vanaf 1 juli 2002 uw automatisering, ICT support, computerhulp, periodieke computer check, data, backup services, data herstel service, reparaties, installaties, netwerkinstallaties, antivirus, websites, vindbaarheid op Internet. Wij helpen snel en vakkundig al uw automatiseringsvraagstukken door heel Nederland.

Prime-Ops beschikt over de juiste certificeringen. "Een echte specialist beschikt over de juiste kennis". Prime-Ops is ruim gecertificeerd om de klant te garanderen dat wij op elk project werken met goedgekeurde materialen en zorgvuldig opgeleide mensen. Wij streven er naar om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Wij houden ons aan voorgeschreven kwaliteitsvoorschriften om continu├»teit te blijven waarborgen.

Uw automatisering is bij ons in vertrouwde handen. Door jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven binnen het midden- en kleinbedrijf, hebben wij brede kennis van verschillende vormen van automatisering en de mogelijkheden die er voor bedrijven zijn. Computers en computernetwerken zijn een onmisbaar onderdeel van uw organisatie. Of het nu gaat om nieuwe systemen, preventief onderhoud of support bij problemen. Het bouwen van een zakelijke website en de vindbaarheid op Internet voor nog meer handel. Het verzorgen van complete oplossingen voor uw bedrijf; duurzaamheid, servicegerichtheid en zekerheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Prime-Ops erkend door Uneto-VNI. Wij zijn erkend Uneto-VNI installateur aangesloten bij de Vakgroep ICT. Uneto-VNI erkend installateur staan wij garant voor kwaliteit, veiligheid en zekerheid!

Betreft
Bedrijf
Ervaring
0
Op Dienst.nl
10,2 jaar
Website:
Klik hier
  • Nieuws
  • Contact opnemen
  • Ervaringen
  • Kaart
Prime-Ops Automatisering & ICT Support heeft nog geen nieuws toegevoegd
Contact opnemen met Prime-Ops Automatisering & ICT Support
Telefoon is niet verplicht
Er zijn nog geen berichten of ervaringen geplaatst

Deel deze pagina en vraag om reviews

Ervaring of bericht toevoegen
Uw ervaring / bericht

Uw naam
Emailadres
Uw woonplaats

Ervaring / bericht plaatsen
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
xxx