Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Profielpagina Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam

Contact opnemen met Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam

Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam

Amsterdam | Eenmanszaak of ZZP - KvK 08072071

Facebook, Google+

Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam, de schoonheidsspecialist in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt) gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen t.b.v. zichtbare huidverbetering, massages, manicure, pedicure en zelfs voor de innerlijke schoonheid kunt u onze dietiste of lifecoach terecht.

Schoonheidssalon Beauty Unlimited gevestigd in Amsterdam Zuid in de Rivierenbuurt nabij de Pijp staat voor persoonlijke aandacht en professionele gezichtsbehandelingen met het beste resultaat. Onze schoonheidsspecialiste werkt met hoogwaardige producten van Auriege, Medik8, Dermaroller, Priori,FreshMinerals. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor voedingssupplementen van LavieSage. Dit zijn voedingssupplementen met het accent op de huid.

Naast gezichtsbehandelingen en huidadvies kunt u bij ons ook langskomen voor een massage zoals de zwangerschapsmassage of de sportmassage. Wilt u liever voedingsadvies en lifecoaching, dan kunt u terecht bij onze lifecoach en dietiste. Daarnaast kunt ook een bezoek brengen brengen aan onze pedicure of nagelstudio voor nieuwe gel- of acrylnagels of genieten van een heerlijke manicure.

U kunt bij schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam ook een afspraak maken met onze schoonheidsspecialiste voor een gratis en vrijblijvende huidanalyse. Onze schoonheidsspecialiste informeert u graag over de beste verzorging voor uw huidtype en adviseert welke gezichtsbehandeling het meest geschikt voor uw huid is.

Heeft u een specifiek huidprobleem of bent u toe aan huidverbetetering? Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam is gespecialiseerd in tal van oplossingen en gezichtsbehandelingen voor uiteenlopende huidproblemen. Iedere huid is anders. Daarom vraagt ieder huidprobleem om een individuele aanpak.

Door onze gunstige ligging in Amsterdam Zuid Rivierenbuurt en voldoende parkeergelegenheid voor de deur zijn wij makkelijk te bereiken voor klanten uit Buitenveldert, Oost en Amstelveen. Wij ontvangen u graag in onze schoonheidssalon met een lekkere kop koffie of biologische thee.Betreft
Bedrijf
Ervaring
0
Op Dienst.nl
5,5 jaar
Website:
Klik hier
  • Nieuws
  • Contact opnemen
  • Ervaringen
  • Kaart
Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam heeft nog geen nieuws toegevoegd
Contact opnemen met Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam
Telefoon is niet verplicht
Er zijn nog geen berichten of ervaringen geplaatst

Deel deze pagina en vraag om reviews

Ervaring of bericht toevoegen
Uw ervaring / bericht

Uw naam
Emailadres
Uw woonplaats

Ervaring / bericht plaatsen
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
xxx