Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Professioneel en betaalbare website

image
Ervaring

0
Swivion
Amersfoort

Tarief: vanaf 5.99
Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
www.swivion.nl

Bekeken: 2841 keer

Professioneel en betaalbare website
Ieder zijn vak

Ieder moet doen waar die goed in is. U heeft verstand van uw product of dienst, wij regelen graag de rest voor u op het gebied van automatisering en webdevelopment. Schoenmaker, blijf bij uw leest. Dit is geen cliché, maar een tip om te voorkomen dat u onnodig tijd, geld en energie verspilt aan zaken die u beter aan anderen kunt overlaten. Wij nemen u die zorg graag uit handen.

Persoonlijk en kritisch

Een website is naast een visitekaartje van uw product, dienst, bedrijf of andere boodschap, ook een presentatie van een gevoel. Kent u dat? U komt op een site en u heeft geen idee waar te beginnen met klikken. Lappen met tekst en veel bewegende plaatjes trekken inderdaad aandacht. Maar is het wel de juiste manier om aandacht te trekken. Swivion gaat samen met u op zoek naar het juiste gevoel dat uw website moet uitstralen.

Waarom Swivion ?

Er zijn tal van aanbieders van websites en hosting. Toch zijn er maar weinig die u helpen om vanuit uw klant, product en/of idee terug te denken naar uw organisatie bij het vaststellen van de juiste behoeften en wensen. Swivion kijkt met verschillende petten op naar uw website en geeft altijd een open en eerlijk advies.

Kosten

De kosten proberen we hierbij zo laag mogelijk te houden door gebruik te maken van open source software en de klant zoveel mogelijk te ontlasten van de techniek. Op deze wijze kan de klant bezig blijven met zijn of haar vak. Het doel heiligt de middelen. Dit betekent dat Swivion in eerste instantie met u kijkt naar wat nodig en belangrijk is voor uw bedrijf, clienten en website, in plaats van wat er allemaal voor leuke extra′s mogelijk zijn.

Meer weten? We nodigen u uit eens een kijkje te nemen op onze website www.swivion.nl



Trefwoorden: Hosting
website
webdevelopment




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Swivion
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image