Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

FreshPC Computer Service Huissen

imageimageimage
Ervaring

0
FreshPC Computer Service Huissen
Van Gelrestraat 176, Huissen, Nederland

Tarief: Op aanvraag
Bedrijf met KvK 62691120

Telefoonnummer
Facebook, LinkedIn, Google+
www.freshpc.nl

Bekeken: 522 keer

FreshPC Computer Service Huissen

Computerhulp en Computerreparatie Service. Uw computer storingsvrij en weer net zo snel als op de aankoopdatum, zonder aanvulling van kostbare componenten. Dat hebben wij zo geregeld, dat is voor ons routine. Ook storingen aan uw apparatuur of netwerk  zijn doorgaans opgelost binnen het uur.

Wanneer de besturing van het computersysteem zodanig verstoord is, dan voeren wij een zogenaamde herinstallatie uit bij een van onze servicepunten. U kunt uw apparatuur ook brengen, maak dan eerst een afspraak.

Veilig Internetbankieren

Wij richten uw computersysteem in voor veilig en onbezorgd internetbankieren. Zo kunt u er zeker van zijn dat derden niet uw rekening kunnen benaderen.

Draadloos, in en rondom het huis

Indien u geen kabels in het zicht wilt hebben, dan bieden wij draadloze oplossingen aan, voor computersystemen maar ook voor televisies in het huis.

Volautomatische Backup 

Het is duidelijk dat na diefstal of kortsluiting van uw apparatuur, u niet meer de beschikking heeft over uw data zoals correspondentie, brieven, foto’s, films en muziekverzameling. Wees zo’n calamiteit voor en maak gebruik van onze voordelige Online Backup dienst.

Data Recovery

Wij hebben dagelijks te maken met aanvragen om data terug te halen na een ernstige storing.  Het proces is tijdrovend en arbeidsintensief te noemen waardoor de vergoedingen aanmerkelijk hoog liggen. Hier geldt de leus “voorkomen is beter dan genezen”  en wij adviseren u het aanbod van Online Backup in overweging te nemen.

Direct Hulp

Profiteer van Direct Hulp op Afstand wanneer u binnen 4 uur geholpen wilt worden. Het is uw muisaanwijzer op afstand aan ons overdragen zodat wij tijdelijk het beheer overnemen om uw computersysteem van softwarematige problemen herstellen.

 

Altijd een oplossingWerkgebied:
Huissen, Arnhem, Angeren, Westervoort, Loo, Haalderen, Bemmel, Duiven, Elst, Velp, Doornenburg, Ressen, Groessen, Gendt, Rozendaal, Oosterbeek, Lathum.
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met FreshPC Computer Service Huissen
Telefoon is niet verplichtBerichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage