Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Excel Access specialist VBA en macro programmeur expert

imageimageimage
Ervaring

0
Hans
9648 Wildervank, Nederland

Tarief: Nader overeen te komen
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
www.kompasproces.nl

Bekeken: 2815 keer

Excel Access specialist VBA en macro programmeur expert
Kijk ook eens op mijn site voor meer informatie, voorbeelden en referenties.

Heeft u ook het gevoel dat in uw bedrijf maar een gedeelte van de Excel & Access potentieel wordt benut? Wordt er tijd verspild met gegevens overtypen, onduidelijke administraties of fouten in Excel spreadsheets? Of doet u vaak dezelfde handelingen binnen Excel? Dan kan ik deze werkzaamheden eventueel voor u automatiseren of efficienter inrichten.

Het automatiseren gebeurd d.m.v. Visual Basic for Applications (VBA) dat is een programmeertaal die bestemd is om applicatieprogramma's te automatiseren of uit te breiden. Voornamelijk bekend uit de Microsoft Office serie, zoals Word, Excel en Access.

VBA is erg handig als er kleine taken meerdere malen terugkeren tijdens het uitoefenen van de werkzaamheden in het officepakket. Door deze taken te automatiseren, kan er vaak een hoop tijd, fouten en frustratie worden bespaard. Voorbeelden zijn: rekenhulp voor speciale taken (rekenfuncties), facturatiepakket, nieuwsbrieven koppelen aan adressen, gegevens van het internet binnen halen en verwerken, rapporten genereren, automatische mailfuncties etc.

Door gebruik te maken van Visual Basic for Applications in MS Office zijn de mogelijkheden oneindig geworden. VBA geeft u de mogelijkheid om uw branchegebonden functies en rapportages te standaardiseren. Uiteindelijk is het voor u 'een druk op de knop'

Ik voorzie alle rapportages van een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke dashboards.

Enkele applicaties/rapportages wat ik al ontworpen heb:

- Vendor Rating Systeem (leveranciers beoordelingssysteem, puntentelling, automatische mailfuntie incl. begeleidende tekst met scoreformulier en grafiek, etc)

- Roostersysteem (het roosteren van een kleine groep mensen, makkelijk kunnen ruilen, schuiven van weekplanningen, dienstentelling, bezettingseisen,etc)

- Mutatieontvanger (systeem voor het centraliseren van allerlei soorten mutaties. Te denken aan urenmutaties, rittijden, etc. Uren worden bijvoorbeeld automatisch van het huidige saldo gecorrigeerd, altijd huidige saldo's. Automatische e-mail generator, voor het versturen van de mutaties. Compleet ontwikkelt in Userfroms.

- Flexpoolmodule. Het digitaal aanvragen van die nsten. Er is een koppeling met de roosters van de flexpoolers. Geeft in de aanvraagprocedure een melding van het slagingspercentages, ingebouwde rapportageschema's, etc.
-Verschillende (management) rapportages.

Mail gerust als ik iets voor u kan betekenen. Of als ik u een voorbeeld op moet sturen (vrijblijvend). Ik doe niet alleen VBA programmering maar ik bied mijn hulp ook aan voor andere Excel/Acces/Powerpivot vragen/formules.

Zoekresultaten: Excel, VBA, Macro's, automatisering, software, Userforms, Facturering, Business Intelligence, Power Pivot, Excel specialist, Access specialist






GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Hans
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage