Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Gevraagd Internetontwikkelaar

image
Ervaring

0
Lemontree
Alphen aan den Rijn

Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
www.lemontree.nl

Bekeken: 3078 keer

Internetontwikkelaar
De Lemontree groep ( www.lemontree.nl) bestaat uit 5 business units: Lemontree Interim, Lemontree Outsourcing, Lemontree Consultancy, SPIDER (facility management tool) en Fit-to-Position (competentie / performance tool).

Lemontree is een organisatie die opvalt door een zeer eigen cultuur en gedachtegoed. De beste willen zijn, met top ICT-ers, innovatieve producten en een uitstekende dienstverlening, dat zit in ons DNA. Het willen nakomen van afspraken met jezelf en met de klant. Eerlijk, gedegen, recht door zee en met een gezonde ambitie voor groei en ontwikkeling. Ambassadeurs die zich kunnen vinden in ons gedachtegoed en mee willen bouwen aan een innovatief en kwalitatief top bedrijf, zijn onze gesprekspartners.


Ter uitbreiding is Lemontree op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige

INTERNETONTWIKKELAAR

Als Internetontwikkelaar kom je in een uiterst toegewijd en enthousiast team van collega′s te werken. De sfeer bij deze klant is zeer informeel en er heerst een echte teamspirit. Samen knokken voor een doel en zorgen dat er een goed eindproduct word afgeleverd. Jouw directe leidinggevende is een echte teamplayer en een sociaal bewogen persoon. Zij stelt het zeer op prijs dat er op basis van gelijkheid wordt gewerkt en staat tussen het team in plaats van erboven.

Functie omschrijving:
De werkzaamheden hebben voornamelijk betrekking op de internetbank van de grootste duurzame bank van Nederland maar kunnen zich ook richten op het dagelijkse onderhoud van de internetsite even als grotere implementatieopdrachten.

Functie eisen:
- Kennis programmeertalen: ASP/Vb script, HTML en Javascript.
- Kennis DBMS: SQL server.
- Kennis systeem software / middelware: MS Visual studio 2005, MS Team foundation server, MS SQL Enterprise Manager, Macromedia.
- Minimaal 2 jaar werkervaring als internetontwikkelaar.
- Competenties: resultaatgericht, klantgerichtheid, flexibiliteit, samenwerken.

Uren per week: 36- of 40-urige werkweek (dit is onderhandelbaar).

Perspectief / salaris / arbeidsvoorwaarden:
Onze voorkeur gaat uit naar een indiensttreding bij Lemontree zelf, waarna de nieuwe collega te werk wordt gesteld bij onze klant(en). Het salaris is afhankelijk van werkervaring, leeftijd en opleiding. Lemontree kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Aangezien dit een project betreft voor de duur van 1½ jaar+ is invulling staan wij tevens open voor de invulling van deze vacature door middel van een freelancer.

Werklocatie: Den Haag centrum.

REAGEREN?
Spreekt de functie je aan, dan nodigen wij je graag uit een motivatie per e-mail te sturen met bijgevoegd je CV naar Esther van der Burg-Ruysbroek: [email protected]. Voor vragen vooraf kun je haar ook altijd bellen op nummer 0172-479988 of na werktijd 06-29513973.


Trefwoorden: Internetontwikkelaar, Den Haag

Werkgebied:
Alphen aan den Rijn, Boskoop, Aarlanderveen, Koudekerk aan den Rijn, Zwammerdam, Woubrugge, Ter Aar, Hazerswoude-Dorp, Nieuwkoop, Bodegraven, Waddinxveen, Hazerswoude-Rijndijk, Hoogmade, Roelofarendsveen, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Reeuwijk, Rijpwetering, Oud Ade, Nieuwe Wetering, Zoeterwoude, Nieuwveen, Benthuizen, Gelderswoude, Leiderdorp, Gouda, Zevenhoven, Moerkapelle, Leiden, Noorden, Leimuiden, Nieuwerbrug, Warmond, Zoetermeer, Weteringbrug, Zegveld, Kaag, Abbenes, Huigsloot, Vredeburg, Leimuiderbrug, Driebruggen, Vrouwenakker, Buitenkaag, Woerdense Verlaat, Woerden, Burgerveen, Waarder, Zevenhuizen Zh, Kudelstaart, Rijsenhout, Lisserbroek, Voorschoten, Sassenheim, Moordrecht, Oegstgeest, Nieuw-Vennep, De Kwakel, De Hoef, Kamerik, Lisse, Bleiswijk, Uithoorn, Gouderak, Papekop, Mijdrecht.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Lemontree
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×