Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Wordpress - Website, SEO optimalisatie en schrijfhulp

imageimageimage
Ervaring

0
ZwaanDesign
Plevierstraat, Alkmaar, Nederland

Tarief: Vanaf 99- , euro.
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
zwaandesign.wordpress.com

Bekeken: 1870 keer

Wordpress - Website, SEO optimalisatie en schrijfhulp

U bent ZZP-er, heeft een bedrijf of een serieuze hobby en wil daarmee online maar het ontbreekt u aan de kennis op het gebied van webdesign, SEO optimalisatie (vindbaar maken van de website) en tekstschrijven?

Ik kan u het maken van een professionele wordpress website uit handen nemen! Binnen een week is het al mogelijk om een compleet draaiende website van uw bedrijf in de lucht te krijgen.

Ik reken voor een basis (aantal pagina's, social media plugins, contactformulier, slider, etc.) wordpress website slechts €99,-.* Daarbij zit niet alleen het ontwerp inbegrepen maar wordt u ook inhoudelijk, desgewenst, op weg geholpen.
Heeft u andere wensen? Komt u er tekstueel niet uit of heeft uw bestaande website een 'likje verf' nodig? Voor 19,- euro per uur kan ik een op zichzelf staand origineel stuk schrijven of bestaand materiaal herschrijven en oppoetsen zodat alle informatie op uw website weer helemaal up-to-date is en SEO-geoptimaliseerd.
Waarom zijn deze kosten veel lager dan bij andere bedrijven? Simpel, omdat het mes aan twee kanten snijdt. Het geeft mij namelijk de mogelijkheid om uw project toe te voegen aan mijn portfolio. Ook is het financiële aspect secundair omdat ik dit naast mijn bestaande werk doe.
Contact loopt in principe via e-mail en telefoon maar bent u gehuisvest in de Kop van Noord-Holland behoort ook een bezoek bij u thuis tot de mogelijkheden.





Werkgebied:
Alkmaar, Sint Pancras, Koedijk, BroekopLangedijk, Oudorp, Heerhugowaard, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Zuidschermer, Bergen, Heiloo, Schoorl, Oterleek, Oudkarspel, Stompetoren, Bergen aan Zee, Warmenhuizen, Hensbroek.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met ZwaanDesign
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage