Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Dringend webshop opdrachten gevraagd

image
Ervaring

0
Joeri
Belgiƫ, Nederland

Tarief: Op aanvraag
Particulier aanbod/vraag


Bekeken: 1672 keer

Dringend webshop opdrachten gevraagd
Hallo, 

Ik ben dringend op zoek naar opdrachten om webshops (Magento) te maken om deze daarna volledig af te leveren en deze ook op mijn portfolio te plaatsen. Ik ben al enige tijd bezig met webdesign maar ik wil mij nu meer richten op het maken van webshops. 

Omdat ik nog geen voorbeelden van gemaakte webshops kan voorleggen maak ik deze webshops aan een zeer voordelige prijs tegenover de grote bedrijven die soms zeer hoge bedragen vragen. 

Ik maak een basis webshop vanaf 200 euro. Dit omvat dan de installatie van Magento + ook de nodige instellingen zodat een basis webshop ontstaat. Naar gelang het aantal producten die in de shop moeten geplaatst worden en foto's wordt de prijs verder bepaald. Per product die er op moet komen vraag ik 0.25 euro. Dit is laag in vergelijking met grotere bedrijven die tussen de 1 en 5 euro vragen per product. Profiteer nu van dit aanbod want naargelang mijn kennis en portfolio groeit zal mijn vraagprijs stijgen.

U kunt dus zelf makkelijk de berekening maken aan de hand van de hoeveelheid producten u wenst. De webshops die ik af lever zijn steeds aan hoge kwaliteit en met de grootste zorg gemaakt. Een webshop kan ik afwerken en online plaatsen tussen de 2 en de 4 weken. 

Aarzel zeker niet om mij te contacteren bij interesse of als u iemand kent die een webshop wenst. Binnen de 12 uur gegarandeerd antwoord.





GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Joeri
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image