Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Betaalbare productfotografie.

imageimageimage
Ervaring

0
Nazeli
Paardebloem 131, Zwaag, Nederland

Tarief: Op aanvraag
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer

Bekeken: 2098 keer

Betaalbare productfotografie.
 Productfotografie bij Nazeli  gespecialiseerd in het maken van productfoto’s (bijvoorbeeld voor brochures, flyers, visitekaartjes, folders, catalogi, webshops....).We hebben een professionele fotostudio aan huis en kan daarom scherpe prijzen hanteren en bieden we kwaliteit en flexibiliteit.De productfoto's worden door ons digitaal, en indien gewenst vrijstaand, aangeleverd via het internet of via een cd-rom.Wij bespreken graag met u de juiste manier om uw product of dienst perfect in beeld te brengen. Uiteraard kunnen wij u ook snel van een scherpte offerte voorzien. 
Heeft u interesse in onze diensten dan kunnen wij vrijblijvend en kosteloos 1 of meerdere proeffoto's maken om u een beeld te geven over het te verwachten resultaat.De te fotograferen artikelen kunt u eventueel opsturen of brengen, bij grotere aantallen is er de mogelijkheid om de artikelen gratis op te halen en terug te brengen!Voor het terugsturen van de artikelen worden de netto verzendkosten berekend.
All-in prijs voor voorbereiding, fotografie en nabewerking. Geen extra kosten achteraf, maar een duidelijke offerte vooraf!

Snel, flexibel en betaalbaar!


Werkgebied:
Zwaag, Hoorn, Zwaagdijk, Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Oosterblokker, Blokker, Zuidermeer, Benningbroek, Scharwoude, Midwoud, Sijbekarspel, Schellinkhout, Hauwert, Westwoud, Spanbroek, Spierdijk, DeWeere, Avenhorn, Oostwoud, Schardam, Wijdenes, Hoogkarspel, De Goorn.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Nazeli
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage