Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Fotograaf voor trouwreportage/ bruidsreportage

image
Ervaring

0
Reflection Photography
Helmond

Tarief: 35, 00
Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
reflectionphotography.nl

Bekeken: 2700 keer

Fotograaf voor trouwreportage/ bruidsreportage
Hallo,
Mijn naam is William Elings, 34 jaar, kom uit Brabant en in mijn vrije tijd maak ik graag trouwreportages en Portretreportages door heel Nederland.
Neem eens een kijkje op mijn website (Reflectionphotography.nl) waar een aantal voorbeelden geplaatst zijn en u zult zien dat een mooie reportage niet duur hoeft te zijn.

Trouwreportage/bruidsreportage
Uw trouwdag wilt u natuurlijk zo mooi en volledig mogelijk vastgelegd hebben. Daarom is het mogelijk dat ik zelfs de hele dag bij u aanwezig ben. Van het ophalen van de bruid tot aan het einde van uw huwelijksfeest.

Mijn stijl van fotograferen kenmerkt zich door sfeervolle foto's gemaakt in een ongedwongen sfeer waarbij ik tijdens het maken van de reportage al een idee heb van hoe die er uiteindelijk op dvd of album uit gaat zien. De sfeer die heerst tijdens het maken van de trouwreportage op locatie is altijd gezellig en ik ben altijd wel in voor een geintje. Spontane ideeën van uzelf worden altijd erg op prijs gesteld.

De kosten voor een trouwreportage bedragen slechts € 35,00 per uur incl. BTW en incl. alle foto's op dvd! Uiteraard betaald u alleen voor de uren die ik ook daadwerkelijk aanwezig ben om foto's te maken. U betaald dus niet voor de reistijd. Wel bereken ik een reiskostenvergoeding van € 0,20ct. per kilometer. Naast de gratis dvd is er ook de mogelijkheid om uw foto's te laten verwerken tot een kwalitatief hoogwaardig digitaal trouwalbum. Meer informatie en prijzen vindt u op de website.

Bij de voorbereidingen op een trouwreportage ga ik niet over één nacht ijs. Het is daarom wenselijk ruim voor de trouwdatum een keer persoonlijk kennis te hebben gemaakt zodat u uw wensen kenbaar kunt maken en om te kijken of het 'klikt'. Bovendien hebben we elkaar dan alvast een keer ontmoet.

Een kennismakingsgesprek is overigens geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Feest- en Partyfotografie:
Een reportage van een feest kenmerkt zich door sfeervolle foto's waarbij duidelijk een beeld wordt geschetst van wat er over de dag/avond allemaal gebeurt. Van Jubilea, school- en bedrijfsfeesten tot danceparty's. Geen feest is te gek. U krijgt alle foto's op dvd en eventueel worden een aantal beelden op de website geplaatst.
Een reportage kost slechts € 35,00 per uur. De reiskostenvergoeding is € 0,20ct. per kilometer.

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie geïnteresseerd geraakt of wenst u nadere informatie te ontvangen? Kijk dan nog eens op mijn website of neem gerust contact met mij op (bij voorkeur) via email ([email protected]) of per telefoon. Mijn nummer is 06-18328534.


Groetjes en misschien tot ziens,

William

Trefwoorden: trouwreportage, bruidsreportage, trouwfotograaf, bruidsfotograaf, fotograaf, betaalbare fotograaf, betaalbare trouwreportage reflectionphotography, reflection, photography,

Werkgebied:
Helmond, Bakel, Vlierden, Deurne, Aarle-Rixtel, De Mortel, Milheeze, Ommel, Lierop, Gemert, Asten, Beek en Donk, Mierlo, Lieshout, Liessel, De Rips, Mariahout, Nuenen, Heusden, Someren, Handel, Elsendorp, Geldrop, Boekel, Heeze, Vredepeel, Griendtsveen, Eindhoven, Venhorst, Breugel, Helenaveen, Ysselsteyn, Sterksel, Son, Erp, Merselo.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Reflection Photography
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image