Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Profielpagina Massagepraktijk DeepTouch

Contact opnemen met Massagepraktijk DeepTouch

Massagepraktijk DeepTouch

Scheerwolde | Eenmanszaak of ZZP - KvK 05056891

Telefoonnummer

Massage met gevoel  
WIL JIJ OOK DOOR DEZE ONTSPANNINGSMASSAGE:

  • wat tijd voor jezelf nemen;
  • je weer één geheel voelen;
  • minder spanning;
  • minder last van klachten hebben;
  • frisse energie voelen;
  • of gewoon op een bijzondere manier genieten? 

Met deze massage voel je je gekoesterd in een heerlijke ontspannen aanraking.


WAT DEZE MASSAGE VOOR JE DOET

Dit is een heerlijk sensitieve, algehele massage, die er helemaal op gericht is om je in je totaliteit (fysiek, mentaal en emotioneel) goed te laten voelen. Respectvol, liefdevol en persoonlijk.


DOELGROEP VOOR DEZE MASSAGE?

Leeftijd, uiterlijk, geslacht of mogelijke beperkingen/handicaps spelen geen rol; je bent wie je bent en zo accepteer ik je. Cliënten zijn afkomstig uit heel Nederland. 


WAAROM MASSAGE BIJ/DOOR MIJ?

De kwaliteit en de persoonlijke benadering maken deze massage uniek. Gelijk al bij de eerste aanraking ervaar je een rust, een vertrouwdheid waaraan je je over kunt geven. De massage brengt je een hele diepe ontspanning, die helend aanvoelt. De massage wordt een tijdloos genieten, waaruit je pas na dagen ontwaakt.

WAT VINDEN BEZOEKERS VAN DEZE DEEPTOUCH MASSAGE?

Cliënten komen uit het hele land. Een greep uit de vele reacties (zie www.deeptouchmassage.nl/massage-kwaliteit.html voor uitgebreide eerlijke 'recensies'):- "Wat was het heerlijk. Ik ben nog steeds sprakeloos. Ik blijf me afvragen hoe het kan dat jij zo precies gaf wat ik nodig had. Ik kan je niet zeggen hoe dankbaar ik je ben. Je hebt me weer vertrouwen in mezelf gegeven."- "Je weet hoe geweldig ik je massages vind. Ze hebben een helende werking. Ik heb het gevoel dat ik hierdoor positief verander. Dat merken andere mensen ook van mij. Het haalt het beste in mij naar boven."- "Van tevoren was ik gespannen, maar die spanning verdween door de rust en warmte die Elmer uitstraalde. Ook heb ik chronisch last van rugpijn en gaf de massage mij een aantal dagen verlichting van de pijn. Beslist voor herhaling vatbaar!"- “Het was echt geweldig .....! Wat er allemaal precies gebeurd is, ik weet het niet meer. Ik was helemaal in trance....”

WAT IS ER MOGELIJK?

Ik masseer in mijn massagepraktijk, maar ook aan huis (voordeel: je hoeft niet meer na afloop weer in de auto te stappen én je kunt je eigen sfeer creëren; ik zorg voor tafel, handdoeken, olie etc.). Alleen op afspraak. Overdag zowel als 's avonds en een massageduur van naar keuze 1,5 tot 2,5 uur.

CONTACT:

Kortom, voor een werkelijk bijzondere, liefdevolle en totale ontspanningsmassage: mail even via deze site of via dienst@deeptouchmassage.nl! Of bel me: 06 – 12 46 93 10.

EN TOT SLOT:

Ben je nieuwsgierig naar wat anderen van deze massage vonden? Kijk dan nu even op mijn site: www.deeptouchmassage.nl (onder 'Recensies'). Je vindt er ook video's en foto's van hoe ik masseer.   Misschien zie ik je binnenkort! Hartelijke groet, Elmer     Contact: E-mail: adinfo@deeptouchmassage.nl Tel.: 06 - 12 46 93 10 Site: www.deeptouchmassage.nl ; Ingeschreven bij de KvK onder nr. 05056891 

=====================================================================

TREFWOORDEN

massage, masseur, gezondheid, Scheerwolde, Noordwest-Overijssel, Overijssel, Friesland, Drenthe, Flevoland, Groningen, GelderlandBetreft
Bedrijf
Ervaring
0
Op Dienst.nl
10,5 jaar
Website:
Klik hier
  • Nieuws
  • Contact opnemen
  • Ervaringen
  • Kaart

Liefdevolle massage vanuit een diepe innerlijke rust

Op 11-03-2013 19:00
WIL JIJ OOK MET DEEPTOUCH MASSAGE:
- tijd voor jezelf;
- je hele lichaam weer voelen;
- die spanning kwijt;
- minder klachten;
- frisse energie;
of gewoon echt heerlijk genieten?
Met deze massage voel je je gekoesterd in een heerlijke ontspannen aanraking.


WAT DOET DEZE MASSAGE MET JE
Ik ben professioneel masseur en bied je een heerlijk sensitieve, algehele massage, die er helemaal op gericht is om je in je totaliteit goed te laten voelen. Dus lichamelijk én geestelijk én emotioneel. Een respectvolle, liefdevolle massage dus, die je meer dan alleen lichamelijk raakt.


VOOR WIE IS DE MASSAGE?
Voor M/V. Leeftijd of uiterlijk of eventuele beperkingen speelt geen rol; je bent wie je bent. Cliënten komen uit heel Nederland.


WAAROM DEEPTOUCH MASSAGE?
De kwaliteit en de persoonlijke benadering maken deze massage uniek. Al bij de eerste aanraking voel je een rust en een vertrouwdheid waaraan je je over kunt geven. De massage brengt je een hele diepe ontspanning, die helend aanvoelt. Zo wordt de massage een tijdloos genieten, dat vaak nog dagen bij je blijft.


DE MASSAGE ZOALS MIJN CLIËNTEN DIE ERVAREN
Cliënten komen uit het hele land. Een greep uit de vele reacties (zie www.deeptouchmassage.nl/massage-kwaliteit.html voor uitgebreide eerlijke 'recensies'):
- "Door zijn geweldige massages zit ik een stuk beter in mijn lichaam."
- "Je weet hoe geweldig ik je massages vind. Ze hebben een helende werking. Ik heb het gevoel dat ik hierdoor positief verander. Dat merken andere mensen ook van mij. Het haalt het beste in mij naar boven."
- "We waren echt één, zulke warme, fijne handen. Het voelde zalig. Ik voelde me heel vertrouwd bij jou."
- "Hij heeft hele volle, warme handen die je het gevoel geven dat je je volledig aan hem kunt toevertrouwen. Een liefdevolle sessie."


WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?
Ik masseer in mijn massagepraktijk, maar ook aan huis (voordeel: je hoeft niet meer na afloop weer in de auto te stappen én je kunt je eigen sfeer creëren; ik zorg voor tafel, handdoeken, olie etc.). Alleen op afspraak. Overdag zowel als 's avonds en een massageduur van naar keuze 1 tot 2,5 uur.


CONTACTMOGELIJKHEDEN:
Als je het leuk zou vinden om eens zo'n bijzondere massage mee te maken of je twijfelt nog of hebt nog wat vragen: mail me op adinfo@deeptouchmassage.nl en ik zal je zo snel mogelijk antwoorden. Bellen kan natuurlijk ook: 06 - 12 46 93 10 (als ik aan het masseren ben, spreek gewoon even je boodschap in of sms even).


TOT SLOT:
Zowel vrouwen als mannen waarderen deze massage zeer. De massagepraktijk zelf is gevestigd in Noordwest-Overijssel, maar de cliënten komen uit heel Nederland. Op de site ( www.deeptouchmassage.nl) vind je ongecensureerde reviews, video's en foto's.

Misschien zie ik je binnenkort! Hartelijke groet, Elmer


Contact:
E-mail: adinfo@deeptouchmassage.nl
Tel.: 06 - 12 46 93 10
Site: www.deeptouchmassage.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nr. 05056891=====================================================================
KERNWOORDEN
massagepraktijk, masseren, gezondheid, Scheerwolde, Kop van Overijssel, Overijssel, Friesland, Drenthe, Flevoland, Groningen, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant
Contact opnemen met Massagepraktijk DeepTouch
Telefoon is niet verplicht
Er zijn nog geen berichten of ervaringen geplaatst

Deel deze pagina en vraag om reviews

Ervaring of bericht toevoegen
Uw ervaring / bericht

Uw naam
Emailadres
Uw woonplaats

Ervaring / bericht plaatsen
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
xxx