Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Gevraagd twee gratis kleinblijvende puppies

image
Ervaring

0
moontje1971
Zetten

Particulier aanbod/vraag


Bekeken: 1297 keer

twee gratis kleinblijvende puppies
Lieve mensen
Voor mijn gezin ben ik op zoek naar maar liefst twee puppies van een klein ras die we alle liefde en verzorging willen geven en ook een liefdevol thuis waar het de pups aan niets zal ontbreken.

Een aantal maanden geleden hadden we een heel lieve boomer pup maar hebben die moeten laten inslapen omdat die uit het buitenland kwam en heel erg ziek was omdat achteraf bleek dat de pup niet was ingeent of ontwormt en dit heeft ons niet alleen veel geld gekost maar ook ontzettend veel verdriet omdat we meteen vanaf de eerste dag al erg gehecht waren aan het pupje dus vandaar dat ik nu deze oproep hier doe voor twee nieuwe pupjes.

Helaas heb ik niet zo heel veel geld te besteden en is de aanschafwaarde voor twee pups van een kleine € 200.00 euro per pup voor mij te veel en kan ik dat niet betalen dus vandaar dat ik hoop dat er iemand dit leest met een zeer goed en lief hart en ons t wee pupjes van een kleine soort wil geven voor gratis.

Mijn gezin en ik zijn enorme dierenliefhebbers want hebben al tamme ratten in huis,vissen,poezen en vangen buiten in de winter ook nog egeltjes en gewonde diertjes op die we de winter door helpen door ze eten en drinken te geven en eventuele medische aandacht dus hopen we dat u als eigenaar van jonge pupjes uw hand over uw hart wilt strijken en ons in deze decembermaand wilt verblijden met het verrijken van ons gezin met twee lieve pupjes die ook als ze volwassen zijn nog klein (tot maximaal knie hoogte) blijven.

In afwachting van uw gulle gift van twee pupjes verblijf ik met afwachtende en vriendelijke groet,
Moontje1971Alle rassen zijn in principe goed zolang ze maar niet boven kniehoogte uit komen als ze volwassen zijn.Trefwoorden:

Werkgebied:
Zetten, Hemmen, Randwijk, Andelst, Dodewaard, Renkum, Homoet, Heteren, Wageningen, Herveld, Deest, Opheusden, Heelsum, Valburg, Ewijk, Winssen, Slijk Ewijk, Afferden, Doorwerth, Bennekom.
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met moontje1971
Telefoon is niet verplichtBerichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2020 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×