Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Noodoproep

image
Ervaring

0
amber


Tarief: 195
Particulier aanbod/vraag

www.rescuedogseurope.eu

Bekeken: 3080 keer

Noodoproep
Ik ben een Jerez hondje,uit het plaatselijke asiel aldaar. Daar het asiel overvol zit zijn ze al mijn kameraadjes aan de lopende band aan het inslapen. Ik heb misschien nog een klein beetje hoop,want de lieve mensen van RDE hebben het kunnen gedaan krijgen een chip te laten plaaten op hun naam en ze hebben een maximum termijn van 2 weken uitstel om ons te komen halen,.... Is het voor ons toch nog te laat.... Wij zijn zo wanhopig en hopen voor onszelf en al onze vriendjes hier,oud,jong,puppies en hun mama's,dat er toch nog lieve mensen zijn die willen reageren om ons te redden.... Je kan ons opvanggezin worden door ons tijdelijk een huisje aan te bieden,dan wordt zelfs ons eten en eventueel de dokter betaald door RDE. Of je kan ons natuurlijk ook ineens adopteren... Maar alle hulp is welkom,tenslotte gaat het nu gewoon om leven en dood... Wij hopen ooit het zonlicht nog eens te mogen aanschouwen...En een lieve aai over onze hoofdjes te mogen voelen,daar dromen wij van,die gedachte geeft ons nu nog de moed om niet op te geven en nog even door te blijven vechten in de slechte omstandigheden waarin wij verkeren...Zie je dus één of meerdere van ons waarvoor jij de reddende engel wil zijn,neem dan snel contact op met RDE. De moment dat wij vernemen gered te zijn door jou,zal de mooiste zijn uit ons trieste bestaan en wij gaan er jou ongetwijfeld onnoemelijk veel liefde voor in de plaats geven.... Laat uw hart even spreken en wij zullen het onze aan jou schenken.... Veel liefs van alle hoopvolle hondezieltjes in Jerez!

Maar denk u wel eerst goed na voor u een hondje adopteerd.. zodat ze niet weer weg moeten.
WILT U EEN HOND TIJDELIJK OPVANGEN? KLIK DAN OP DE OPVANGBUTTON. wILT U EEN HOND ADOPTEREN? KLIK DAN OP DE ADOPTIE BUTTON. KUNT U ER NIET UIT KOMEN KUNT U NOG ALTIJ GEBRUIK MAKEN VAN DE CONTACT BUTTON. ALVAST HARTELIJK DANK NAMENS DE HONDEN.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met amber
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image