Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Hondenoppas Walking Shoes

imageimageimage
Ervaring

0
Hondenoppas Walking Shoes
Oosterbeek, Nederland

Tarief: Ik vraag 12, - euro per dag voor 1 hond.
Bedrijf met KvK 66033829

Telefoonnummer

Bekeken: 2478 keer

Hondenoppas Walking Shoes
Welkom op mijn hondenoppas profiel. Ik ben Nena, een 26-jarige vrouw uit Oosterbeek. Trotse eigenaar van twee sociale ruwharige teckel teefjes. Het oppassen begon een aantal jaar geleden met één hond van een kennis, waar ik een paar keer op paste tijdens haar vakantie. Dit vond ik zo leuk dat ik heb besloten zelf een advertentie op internet te zetten. Door mond-tot-mond reclame en internet zijn er steeds nieuwe honden bij gekomen. Echt een leuke uit de hand gelopen natte neuzen hobby. Een hondenbaan, waar ik veel plezier aan beleef.

De tijden voor brengen en ophalen zijn flexibel. Meestal bepaalt u die zelf, of anders gaat het in overleg. De honden worden minimaal drie keer per dag uitgelaten in het bos of door de uiterwaarden. Ik vraag 12,- euro per dag voor 1 hond. Indien een 2e of 3e hond meegaat vanuit het zelfde adres, geldt voor deze hond een gereduceerd tarief. De dag van het brengen telt als eerste dag en de dag van het halen als laatste dag. De honden lopen vrij rond in de huiskamer, gang, keuken en de omheinde tuin. Ze worden niet in hokjes gestopt maar zijn onderdeel van het huiselijk leven. Op uw verzoek kan een hond in de bench, bijvoorbeeld als die nog heel jong is of gewend is in de bench te slapen. U kunt een eigen kleed of mand meebrengen, die een vertrouwde geur heeft. De honden krijgen hun eigen voer, omdat u dit voer passend bij uw hond heeft uitgekozen en hier aan gewend is.

Ik heb verschillende MBO opleidingen gevolgd op het Groenhorst in Barneveld betreft dierverzorging. Een persoonlijke aanpak en respect voor hond en eigenaar staat bij mij hoog in het vaandel. Zoekt u een flexibele oppas voor een dag, aantal dagen of meerdere weken neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking om te kijken of het klikt. Boek tijdig, want vol is vol. Het spreekt voor zich dat uw hond wel sociaal, zindelijk en opgevoed moet zijn, ik wil het leuk houden. Dus wie weet, tot ziens!


Werkgebied:
Oosterbeek, Arnhem, Driel, Doorwerth, Wolfheze, Elst, Heteren, Heelsum, Homoet, Huissen, Velp, Renkum, Rozendaal.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Hondenoppas Walking Shoes
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage