Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Vakantie oppas katten aan huis

imageimageimage
Ervaring

0
Kattenbescherming Nederland
Bleiswijk, Nederland

Tarief: De richtprijs voor de eerste kat 6 euro en elke volgende kat 4 euro per dag, dit is inclusief reiskosten en 1x per dag verzorging van de kat(ten), voor 1 euro extra per dag worden eventuele andere kleine huisdieren zoals knaagdieren, vogels en vissen ook gelijk verzorgd.
Bedrijf met KvK 27281672

Twitter, Facebook, LinkedIn, Skype
kattenbescherming.nl/over-ons/activiteiten/oppasservice

Bekeken: 2732 keer

Vakantie oppas katten aan huis
Ideaal voor zowel eigenaar als kat
Het komt wel eens voor dat uw kat het tijdelijk zonder zijn vaste personeel moet stellen, bijvoorbeeld omdat u een weekje op vakantie gaat. Geen nood, de Kattenbescherming springt graag bij en verzorgt hem – en eventuele andere huisdieren – aan huis zolang u weg bent. Ideaal voor zowel eigenaar als kat: u kunt rustig genieten van uw vakantie, en uw huisdier blijft thuis in zijn eigen, vertrouwde omgeving.

Gaat u op vakantie maar heeft u nog geen opvang kunnen regelen voor uw kat?

De Kattenbescherming beschikt over een aantal betrouwbare vrijwilligers die hem met veel liefde aan huis verzorgen tijdens uw afwezigheid. Zo hoeft uw huisdier niet naar een vreemde plek waar hij zich niet thuis voelt. Als u contact opneemt met de Kattenbescherming, laten we u en uw kat(ten) gauw kennismaken met een van onze vrijwilligers. Wij zijn actief in Delft, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Hoek van Holland en Leidschendam.

Als u een beroep wilt doen op de vakantie oppas service, is uw vertrouwen in de vrijwilliger die een tijd lang dagelijks uw huis binnenkomt, erg belangrijk. De Kattenbescherming begrijpt dit en neemt ook haar verantwoordelijkheid op dit gebied. Alle vrijwilligers die voor de vakantie oppas service aan de slag willen, dienen eerst een verklaring omtrent het gedrag (VOG) bij de gemeente aan te vragen. Wij werken alleen met vrijwilligers die in het bezit zijn van een dergelijke verklaring.

De richtprijs voor de eerste kat 6 euro en elke volgende kat 4 euro per dag, dit is inclusief reiskosten en 1x per dag verzorging van de kat(ten), voor 1 euro extra per dag worden eventuele andere kleine huisdieren zoals knaagdieren, vogels en vissen ook gelijk verzorgd.

De post wordt netjes van de deurmat of uit de brievenbus gehaald op uw verzoek en ook eventuele planten worden zonder extra kosten verzorgd.

Een eventuele extra donatie is natuurlijk altijd welkom maar hoeft niet.

Algemene Voorwaarden

Betaling dient vooraf te geschieden en als we 2x per dag moeten komen om bijvoorbeeld uw kat medicijnen te geven of insuline te prikken vragen we voor de kat met extra zorg 6 euro per keer en elke extra kat 4 euro per dag.
Eventuele onvoorzien dierenartskosten worden achteraf in rekening gebracht.
De eigenaar is verplicht voor aanvang van de periode van afwezigheid de Kattenbescherming het bewijs van inenting tegen katte- en niesziekte evenals het bewijs van ieder andere wettelijk voorgeschreven aanvullend vereiste inenting af te geven.

Nadere afspraken bijvoorbeeld over voeding, medicijnen en dergelijke maakt u zelf met de betrokken vrijwilliger.

Zelf vrijwilliger worden?

De Kattenbescherming is nog druk op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers.
Zowel voor de vakantie oppas service als voor andere, uiteenlopende werkzaamheden kunnen wij nog extra handen gebruiken. Heeft u interesse om ons en de katten te komen helpen, meld u dan aan via miauw(at)kattenbescherming.nl










GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Kattenbescherming Nederland
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage