Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Drive- In- Discotheek The Flying Dutchman

imageimageimage
Ervaring

0
Drive- In- Discotheek The Flying Dutchman
Lijsterbesstraat, Waddinxveen, Nederland

Tarief: Vanaf EUR 200, - -
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
Facebook
djtheflyingdutchman.nl

Bekeken: 1930 keer

Drive- In- Discotheek The Flying Dutchman
Drive-In-Discotheek The Flying Dutchman maakt van uw feest een geweldig feest!
Bekijk ook de foto's en video's op onze website www.djtheflyingdutchman.nl om een goede indruk te krijgen van onze drive-in-show!Met onze drive-in-show draaien we al meer dan 20 jaar, voornamelijk in de Randstad, maar ook steeds vaker verder in het land, op bijvoorbeeld bruiloften, schoolfeesten, studentenfeesten, personeelsfeesten, carnavalsfeesten en voor verenigingen.


Drive-In-Discotheek THE FLYING DUTCHMAN is één van de betere drive-in-shows van Zuid-Holland. Wij maken van elk feest een geweldig feest! Het maakt niet uit wat voor feest het is, wij komen het bij u gezellig maken!


De muziek die wij draaien is zeer divers: o.a. Top-40, Gouwe-Ouwe en Nederlandstalig. De muziekkeuze kunnen wij gemakkelijk aan uw smaak aanpassen. Wij zijn een drive-in-show voor jong en oud. De DJ speelt zo nodig in op het publiek om de feestvreugde te vergroten.


Wij hebben geluidsapparatuur met een perfect geluid, geschikt voor grote en kleine zalen vanaf 25 tot ongeveer 500 man.

Daarnaast hebben wij een leuke lichtshow met diverse effecten, zoals laser, strobo en discolicht.


Onlangs hebben wij de Walking DJ
of Lopende DJ geintroduceerd. Onze mobiele DJ Booth op accu kan overal ingezet worden, ook als er ergens geen stroom is!


Wij zijn een allround Drive-In-Show!


Naast bruiloften en partijen hebben wij de muziek verzorgd op speciale evenementen en met bekende artiesten zoals Pater Moeskroen, Glenda Peters (winnares soudmixshow) en Rogier (Bob de Rooij imitator). Dus ook op een speciale gelegenheid kan Drive-In-Discotheek of één van onze DJ's de muziek verzorgen.
Ook verzorgen wij PA voor bijvoorbeeld zangers en zangeressen.Wat gaat een avondje muziek u nu kosten?

Geheel naar uw wensen leveren wij de show die u wilt hebben. U kunt ons al boeken vanaf € 200, --*

De prijzen van onze drive-in-discotheek behoren dan ook tot de laagste in Zuid-Holland.

We draaien overigens niet alleen in Zuid-Holland, maar door héél het land!Bel of mail voor meer informatie of een boeking.Prijsverlaging!Heeft u een wat groter feest? Drive-In-Discotheek The Flying Dutchman heeft speciaal voor bruiloften en andere wat grotere feesten een geluidsset samengesteld waarmee wij gemakkelijk tot 250 man mee aankunnen en waarmee we meer dan genoeg geluid kunnen produceren voor dit aantal personen. Wij bieden tijdelijk deze set nu niet meer aan voor € 300, --, maar voor € 250, --. De duur van het optreden met deze set is 4 uur! Voor een optreden van 5 uur vragen wij € 300, --. En natuurlijk nemen we de beste muziek en een leuke lichtshow mee. Waar kan je nog zo'n drive-in-show huren voor maar iets meer dan 1 euro per persoon? Bij Drive-In-Discotheek The Flying Dutchman!
Trefwoorden: dj disco bruiloft feest walking dj lopende dj schuurfeest examenfeest verjaardag voetbalclub waddinxveen rotterdam amsterdam utrecht zoetermeer den haag gouda boskoop zaandam drive in discotheek the flying dutchman

Werkgebied:
Waddinxveen, Gouda, Moerkapelle, Zevenhuizen Zh, Moordrecht, Reeuwijk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouderak, Rotterdam, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Alphen aan den Rijn, Bleiswijk, Benthuizen, Zoetermeer, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Gelderswoude, Zwammerdam, Driebruggen, Berkenwoude, Ouderkerk aan den IJssel, Koudekerk aan den Rijn, Stolwijk, Krimpen aan den IJssel, Aarlanderveen, Hazerswoude-Rijndijk, Bergschenhoek, Nieuwerbrug, Zoeterwoude, Hekendorp, Waarder, Pijnacker, Lekkerkerk, Nieuwkoop, Haastrecht, Woubrugge, Leiden, Papekop, Leiderdorp, Woerden, Bergambacht, Ter Aar, Hoogmade, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan de Lek, Ridderkerk, Vlist, Oudewater.
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Drive-In-Discotheek The Flying Dutchman
Telefoon is niet verplicht
Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage