Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Pranger Bewindvoering: Uw financiën op orde

image
Ervaring

0
Pranger Bewindvoering
Industrieweg, Wormerveer, Nederland

Tarief: Op aanvraag
Bedrijf met KvK 63951029

Telefoonnummer
LinkedIn
prangerbewindvoering.nl

Bekeken: 2989 keer

Pranger Bewindvoering: Uw financiën op orde

Ik ben Matheus Pranger en heb vele jaren leiding gegeven en mensen begeleid niet alleen vanuit een arbeidspositie, maar ook bijvoorbeeld als individuele belangenbehartiger bij een vakbond. Vooral de jaren bij de politie hebben mij de inspiratie gegeven om al mijn kennis en ervaring te gebruiken om in deze tijd van snel toenemende individuele financiële problemen de helpende hand te zijn in het begeleiden van mensen die het persoonlijk of gezinsbudget niet meer in de hand hebben.

Veel mensen zijn door allerlei omstandigheden niet meer in staat de uitgaven in verhouding te laten zijn tot de inkomsten of er zijn door de jaren ongemerkt zoveel lasten ontstaan, dat er geen financiële ruimte meer overblijft om de eindjes aan elkaar te knopen, laat staan dat er nog enige ruimte blijft voor leuke dingen of iets over te houden.

Door vanuit een kleinschalige organisatie persoonlijk betrokken te kunnen zijn en blijven, wil ik een rol spelen om mensen die in dergelijke omstandigheden zijn beland te helpen weer een financieel stabiele basis op te bouwen, waardoor inkomsten en uitgaven in balans komen.



Hierdoor kan ik in de regio Alkmaar, Amsterdam, Heemskerk, Purmerend, Uitgeest Zaanstad en omringende gemeenten, maatwerk leveren en bied ik de volgende diensten aan:



  • Beschermingsbewind
  • Curatele
  • Budgetbeheer
  • Administratieve Ondersteuning


  • Inkomen en uitgaven wel in balans, maar toch sluipen er in de loop der tijden onnodige kosten in uw huishouden die van invloed zijn op uw maandelijks bestedingspatroon. Ik help u graag om eens door uw uitgaven te lopen en u te adviseren wat uw mogelijkheden zijn om tot een kostenreductie te komen.



    Werkgebied:
    Krommenie, Westzaan, Wormerveer, Wormer, Heemskerk, Westknollendam, Zaandijk, Uitgeest, Beverwijk, Zaandam, Koog aan de Zaan, Assendelft, Markenbinnen, Oostknollendam, De Woude, Velsen-Noord, Starnmeer, Velsen-Zuid, Jisp, Spijkerboor, Velserbroek, Castricum, West-Graftdijk, Oost-Graftdijk, Amsterdam, Limmen, Driehuis, Akersloot, Penningsveer, Spaarndam-Oost, Spaarnwoude, IJmuiden, Wijk aan Zee, Oostzaan, Spaarndam-West, Zuidschermer, Haarlem, Graft, Halfweg Nh, Santpoort-Zuid, Den Ilp, Santpoort-Noord, Westbeemster, Zwanenburg, De Rijp, Noordeinde, Haarlemmerliede, Purmerland, Wijdewormer, Driehuizen, Landsmeer, Bloemendaal aan Zee, Bloemendaal, Egmond Binnen, Purmerend, Zuidoostbeemster, Middenbeemster, Alkmaar, Grootschermer, Heiloo, Boesingheliede, Iipendam, Watergang, Stompetoren, Overveen, Lijnden, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Heemstede, Oudorp, Kwadijk, Noordbeemster, Egmond aan den Hoef, Schermerhorn, Purmer, Egmond aan Zee, Oterleek, Ursem, Broek in Waterland, Hobrede, Aerdenhout, Cruquius, Oosthuizen, Zandvoort, Beets, Middelie, Schiphol, Monnickendam, Katwoude, Amstelveen, Hoofddorp, Heerhugowaard, Bergen, Edam, Zuiderwoude, Sint Pancras, Hensbroek, Oudendijk, Bennebroek, Bergen aan Zee, De Goorn, Vogelenzang, Warder, Volendam, BroekopLangedijk, Avenhorn, Koedijk, Bentveld, Diemen, Zwaanshoek, Duivendrecht, Oude Meer, Schardam, Spierdijk, Uitdam, Ouderkerk aan de Amstel, Schoorl, Rozenburg, Zuid-Scharwoude, Obdam, Scharwoude, Aalsmeer, Noord-Scharwoude, Aalsmeerderbrug, Beinsdorp, Hillegom, Marken.




    GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
    Contact opnemen met Pranger Bewindvoering
    Telefoon is niet verplicht



    Berichten / Ervaringen:
    Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
    Ervaring of bericht delen:



    Bericht:
    Uw naam
    Uw email adres
    Lokatie:


    Email adres is verplicht en wordt
    verborgen op de site.
    Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

    Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
    Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

    Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
    Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
    ×
    image