Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Flexibel administratiekantoor

image
Ervaring

0
Douwe de Boer
van Voorthuijsenhof 43 Abcoude

Tarief: U krijgt tot 50% korting op uw huidige administratie kosten
Bedrijf met KvK 34207758

Telefoonnummer
Facebook
administratiekantoor-deboer.nl

Bekeken: 2579 keer

Flexibel administratiekantoor

Als ondernemer is het belangrijk uw (financiële) administratie op orde te hebben. De informatie die u nodig heeft voor een adequate bedrijfsvoering wordt immers grotendeels ontleend aan de (financiële) administratie. U kunt hierbij denken aan de hoogte van en ontwikkeling in de omzet, marge, kosten en bedrijfsresultaat. De beslissing met betrekking tot investeringen in productiemiddelen, bedrijfsinventaris, wagenpark en personeel wordt vaak pas genomen na grondige analyse van uw interne cijfers.

Daarnaast heeft u als ondernemer ook te maken met andere belanghebbenden zoals bijvoorbeeld bankiers, leasemaatschappijen en niet te vergeten de belastingdienst. Wist u bijvoorbeeld dat de belastingdienst als voorwaarde heeft gesteld dat u als ondernemer uw basisadministratie minimaal 7 jaren dient te bewaren? Bovendien dient uw administratie als basis voor de aangiften omzetbelasting, loonbelasting en uw belastingen naar de winst (vennootschaps- en/of inkomstenbelasting).

Kortom, tal van zaken waaruit blijkt hoe belangrijk een deugdelijke (financiële) administratie is. Wij kunnen het ons echter voorstellen dat u als ondernemer niet voldoende tijd beschikbaar heeft om naast uw eigen werkzaamheden ook een dergelijke administratie bij te houden. Zoekt u derhalve een dienstverlener die u volledig kunt vertrouwen en die graag met u meedenkt, dan bent u bij Douwe de Boer aan het goede adres. In tegenstelling tot sommige andere administratiekantoren ben ik zowel in de avonduren als in het weekend ook bereikbaar. Zodat uw administratie u geen tijd hoeft te kosten tijdens uw dagelijkse werkzaamheden.

Hieronder vindt u een overzicht van onze dienstverlening.

  • Bedrijfsadministratie
  • Loonadministratie
  • Belastingen
  • Advies en bemiddeling
  • Startersbegeleiding
  • Bedrijfsbegeleiding
  • Administratiekantoor De Boer:

    Een deskundig en voordelig administratiekantoor kan een beroep doen op ervaring. Bovenstaande is zeker geen opsomming van al mijn diensten. Specifieke adviezen en eenmalige opdrachten zijn mij zeker niet vreemd. Neem vandaag nog contact met mij op voor uw voordelige jaarrekening, administratie of belastingaangifte. Ik ben u graag van dienst.



    Werkgebied:
    Abcoude, Amsterdam, Baambrugge, Waverveen, Nigtevecht, Loenersloot, Driemond, Ouderkerk aan de Amstel, Vinkeveen, Nederhorst den Berg, Weesp, Nes aan de Amstel, Vreeland, Duivendrecht, Amstelveen, Diemen.




    GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
    Contact opnemen met Douwe de Boer
    Telefoon is niet verplicht



    Berichten / Ervaringen:
    Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
    Ervaring of bericht delen:



    Bericht:
    Uw naam
    Uw email adres
    Lokatie:


    Email adres is verplicht en wordt
    verborgen op de site.
    Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

    Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
    Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

    Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
    Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
    ×
    image