Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

U heeft geen dure advocaat nodig om uw gelijk te krijgen

image
Ervaring

0
Juridisch Adviesbureau Noord
Julianalaan, Gasselte, Nederland

Tarief: Gratis / Nader overeen te komen
Bedrijf met KvK 62114840

Telefoonnummer
www.juridischnoord.nl

Bekeken: 2302 keer

U heeft geen dure advocaat nodig om uw gelijk te krijgen

Juridisch adviesbureau Noord is er voor particulieren en (kleine) ondernemers. Wij staan u graag bij met raad en daad. Wij vertalen de (sociale) wetgeving naar begrijpelijk taalgebruik, hebben onze netwerken en weten als geen ander de schijnbaar onoplosbare puzzel toch op te lossen. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn daarbij onze uitgangspunten naar u als gewaardeerde klant.

Wij zijn juristen met een ruime ervaring op het gebied van de Sociale Zekerheid, besluiten van landelijke en lokale overheden en het arbeidsrecht.

Wij helpen u niet alleen met problemen maar kunnen ook oordelen of u aangevraagd heeft waar u recht op zou kunnen hebben. Wij geven u informatie en advies over wet- en regelgeving en kunnen u helpen bij het schrijven van bezwaarschriften, klachtbrieven, bemiddeling, verzoekschriften en dergelijke.

Wij zijn gespecialiseerd in de Wet Werk en Bijstand, Sociale Verzekeringen, huurrecht, bestuursrecht, Toeslagen, Arbeidsrecht en bewindvoering! 

Bijvoorbeeld is het terecht dat uw gemeente u een boete oplegt, omdat u uw verplichtingen niet nakomt? Is er bij de oplegging van de boete voldoende rekening gehouden met uw omstandigheden? Kan uw gemeente u dwingen om vrijwilligerswerk te gaan verrichten?

Weet u dat onze belastingdienst boetes oplegt zonder de Europese wetgeving in acht te nemen? Wij helpen u graag.  

Wij kunnen tegen elke beslissing van de overheid een bezwaarschrift voor u opstellen met uitzondering van besluiten van UWV. Dit in verband met werkzaamheden als jurist bij UWV. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over uw mogelijkheden. Bel, sms of whatsapp naar 06-51436898 / Mail naar [email protected]. Wij komen eventueel ook bij u thuis. Het eerste gesprek is gratis!





Werkgebied:
Gasselte, Gasselternijveen, Drouwen, Drouwenerveen, Bronnegerveen, Bronneger, Gieten, Borger, Gieterveen, Drouwenermond, Gasselternijveenschemond, Buinen, Nieuw Buinen, Buinerveen, Nieuwediep, Eexterzandvoort, Eext.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Juridisch Adviesbureau Noord
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image