Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Financiële Rust. Gun uzelf die ruimte.

image
Ervaring

0
Budgetcoach medemblik
Medemblik, Nederland

Tarief: Op aanvraag
Bedrijf met KvK 54739098

Telefoonnummer
Twitter, Facebook, LinkedIn
budgetcoachmedemblik.nl

Bekeken: 2060 keer

Financiële Rust. Gun uzelf die ruimte.

Helderheid in geld- en bankzaken is helderheid in uw hoofd. Mijn naam is Danielle Kip en ik ben Budgetcoach. Samen met u zet ik uw geldzaken op een rij en maak ik uw uitgavenpatroon inzichtelijk.

Ik doe dit met een vakkundigheid die niet alleen duidelijkheid schept maar ook kostenbesparend werkt. Met name door het feit dat ik u handvatten aanreik waarmee u onafhankelijk en met de nodige kennis zelf een nieuw begin kunt maken.


Staat u regelmatig rood op uw betaalrekening? Heeft u een oplopende betalingsachterstand? Bent u het overzicht kwijt en maakt u zich zorgen over de toekomst?  U bent niet de enige. In de huidige crisistijd zijn veel mensen in een slechtere financiële situatie terecht gekomen. Het veranderen van persoonlijke situaties zoals ontslag, echtscheiding of het overlijden van de partner, maar ook ziekte kunnen een oorzaak zijn voor een financiële disbalans

Budgetcoaching:  Met Budgetcoaching gaan we samen aan de slag. We gaan een administratie opzetten die duidelijk en overzichtelijk is. Alle papieren zoeken we uit, ordenen en gaan een (gezins)begroting maken. Alle financiën worden zo goed inzichtelijk gemaakt zodat het overzichtelijk is.

Budgetbeheer: Vindt u het lastig om uw rekeningen op tijd te betalen, en tegelijkertijd te sparen voor (grote) uitgaven? Of durft u nog niet zelf u financiën te regelen, omdat het u een periode uit handen is genomen? Dan biedt budgetbeheer uitkomst.

Bedrijven en instellingen: Heeft u medewerkers die de laatste tijd minder presteren? Ziet u een groei in het ziekteverzuim bij uw medewerkers aan het eind van de maand? Heeft u iedere maand weer nieuwe loonbeslagen? Dergelijke situaties kunnen zich in bedrijven en instellingen voordoen, waardoor u zich zorgen gaat maken over uw werknemer. U kunt te maken krijgen met werknemers die een voorschot op hun salaris willen of bij wie loonbeslag op het salaris plaatsvindt.

Het inschakelen van een budgetcoach kost geld, maar op lange termijn werkt het juist kostenbesparend. Het is uw investering dan ook meer dan waard. Heeft u vragen over uw eigen situatie dan kunt u altijd contact opnemen om uw situatie te bespreken om zo een passend advies te krijgen. 



Werkgebied:
Opperdoes, Medemblik, Twisk, Oostwoud, Hauwert, Midwoud, Lambertschaag, Abbekerk, Wervershoof, Benningbroek, Zwaagdijk, DeWeere, Sijbekarspel, Nibbixwoud, Middenmeer, Hoogkarspel, Kreileroord, Andijk, Aartswoud, Wognum, Westwoud, Oosterblokker, Lutjebroek, Blokker, Wieringerwerf, Zwaag, Winkel, Hoogwoud, Spanbroek, Hoorn, Bovenkarspel, Slootdorp, Opmeer, Grootebroek, Hem, Zuidermeer, NieuweNiedorp, Enkhuizen, Venhuizen, Schellinkhout, Berkhout, Kolhorn, Wijdenes, Lutjewinkel, OudeNiedorp, Oosterleek, Spierdijk, 't Veld, Obdam, Barsingerhorn, Scharwoude, Wieringerwaard, De Goorn, Waarland, Avenhorn, Hippolytushoef, Hensbroek, Westerland, Schardam, Oudendijk, Ursem, Heerhugowaard, Den Oever, Oudesluis, Schagen, Noord-Scharwoude, Beets, Anna Paulowna, Dirkshorn, Oudkarspel, Zuid-Scharwoude, Schermerhorn, BroekopLangedijk, Noordbeemster, Oterleek, Tuitjenhorn, Sint Maarten, Sint Pancras, Breezand, Oosthuizen, Stavoren, Schagerbrug, Warder, Warmenhuizen.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Budgetcoach medemblik
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×