Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Consensus Mediators te Rosmalen

imageimageimage
Ervaring

0
Consensus Mediators
Molenstraat 40, Rosmalen, Nederland

Tarief: notk
Bedrijf met KvK 05774950

Telefoonnummer
Facebook
consensusmediators.nl

Bekeken: 2890 keer

Consensus Mediators te Rosmalen
Consensus Mediators


Samen trouwen, samen scheiden! Echtscheidingsbemiddeling is een manier om beide partijen in een echtscheiding zo goed mogelijk te begeleiden. Het blijkt voor de betrokkenen bij een echtscheiding vaak ”de” manier om uit elkaar te gaan. Gebleken is dat veel problemen die bij een echtscheiding spelen, via bemiddeling kunnen worden gemiddeld of opgelost. Echtscheidingsbemiddeling is dan ook niet bedoeld om het huwelijk te herstellen. De echtscheiding staat vast.

Een dergelijk emotioneel proces vergt veel mensenkennis van de bemiddelaar. Onze echtscheidingsbemiddelaars Rob Senders en Hans Verbruggen bezitten niet
alleen de deskundigheid omtrent de juridische, financiële en fiscale aspecten bij een echtscheiding, maar heeft ook de autoriteit en het vermogen om boven de partijen te staan en vaak verstoorde relaties toch samen te brengen. Gezamenlijk naar oplossingen zoeken, zonder daarbij de conflicten, die nu eenmaal bij een echtscheiding horen, verder te vergroten. Respect voor elkaar en elkaars mening is een belangrijk onderdeel. Zijn er kinderen bij betrokken dan zal het voor hen zo goed mogelijk geregeld moeten worden, zij hebben immers niet gekozen voor de scheiding. De afspraken over de kinderen leggen we vast in het ouderschapsplan.

Dit zal veelal voor partijen bevredigender zijn dan de procedure via twee advocaten of de beslissing van een rechter. Het gevolg kan zijn dat er bij één van de partijen een gevoel achterblijft van onrechtvaardigheid.


Wij gaan uit van het feit dat er een leven is na de echtscheiding!



Werkgebied:
Rosmalen, 's-Hertogenbosch, Berlicum, Nuland, Den Dungen, Vinkel, Hoenzadriel, Vught, Sint-Michielsgestel, Velddriel, Kerkdriel, Geffen, Maren-Kessel.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Consensus Mediators
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage