Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Gevraagd Hulp voor mijn broertje.. even lezen please

image
Ervaring

0
Wendy
Dokkum

Particulier aanbod/vraag


Bekeken: 2909 keer

Hulp voor mijn broertje.. even lezen please
Hopelijk neemt u eventjes de tijd om mijn bericht te lezen..

Mijn naam is Wendy-Anoeschka, ben 15 jaar en ik heb een wens. Eigenlijk heeft mijn broertje een wens, maar het is ook mijn wens voor hem geworden. Ik zal zo duidelijk mogelijk uitleggen waar dit over gaat. Mijn broertje heet Julian en hij is op dit moment 9 jaar oud. Hij heeft Duchenne spierdystrofie, dat is een spierziekte waarbij je spieren langzaam afbreken en je steeds minder sterk word. Hij heeft soms al moeite met lopen en moet bij lange afstanden al in een rolstoel zitten. Duchenne is een fatale ziekte en de meeste mensen die dit hebben worden niet ouder dan 30.

Nu zal ik even wat over Julians hobby vertellen. Wat hij het allerliefste doet is tekenen, en niet zomaar tekenen, maar manga tekenen. Manga is zeg maar de japanse stripboekstijl. Ook kijkt hij veel naar anime, dat zijn japanse tekenfilms in diezelfde stijl. Hij teken t al zolang ik kan herinneren op die manier en maakt echt elke dag meerdere tekeningen, hij is er ook echt goed in. De tekening die ik erbij heb gezet heeft hij zelf gemaakt (en ik t schilderij). Zo ziet Julian eruit als hij in een manga zou staan, zegt hij zelf. Verder verzamelt hij poppetjes en dingen, ook allemaal in de japanse stijl. Onze vader zegt wel eens; Volgens mij ben je in het verkeerde land geboren Julian-san!

Zijn wens is natuurlijk om een keer naar Japan te gaan, en ik wil er alles aan doen om dat zo snel mogelijk waar te maken. Ik heb al eens tegen hem gezegd om bijvoorbeeld via een stichting dit te regelen of misschien door een tv programma, maar dat wil hij niet. Hij is erg verlegen ook al zegt hij dat dat niet zo is. Ik denk dat dat ook heel lang kan duren en ik wil graag dat hij zelf in Japan kan rondstappen zonder dat hij de hele tijd in een rolstoel moet zitten, wat nu nog kan voor het grootste gedeelte.

Van 24 tot 25 maart is i n Tokyo de Anime Fair, dat is een hele grote beurs met alles wat je maar kan bedenken over manga en anime, het zou dus geweldig zijn voor Julian om daar bij te zijn! Vorig jaar is dit jammer genoeg niet gelukt..

Julian en mijn vader weten het niet, maar ik ben nu al even aan het sparen om ons (Julian, mijn vader en ik) daar voor zowieso een week heen te kunnen krijgen. Dat kost ongeveer 3000 euro. Mijn vader zorgt alleen voor ons en ik weet dat hij niet geld heeft om dat zomaar te kunnen doen. Ik heb een krantenwijk en ik heb een spaarrekening geopend. Ik heb bijna 500 euro, maar dat is nog niet genoeg dus.
Zelf schilder ik al een tijdje en dat gaat me best goed af vind ikzelf, en ook anderen om me heen. Ik kan bijvoorbeeld een s childerij voor u maken voor een bepaald bedrag, u mag dan zelf weten wat ik moet schilderen. Alles is mogelijk! Dan heeft u een uniek schilderij en de opbrengsten gaan ook nog eens naar een goed doel toch? Misschien wil mijn broertj e ook wel tekeningen verkopen, hij tekent ook van alles van anime mensen tot hele rare monters! Ik zal hem dan niet vertellen waar het voor is want dat is een verassing natuurlijk!
Misschien zijn er mensen die dit lezen en die wel een beetje geld kunnen missen.. alle beetjes helpen! Als je zelf al moeilijk kunt rondkomen dan hoef je niks te geven, dat je dit allemaal al hebt gelezen telt ook mee!! Als je wat kunt missen, of als je gewoon een berichtje wilt sturen dan zou dat helemaal geweldig zijn! Het lijkt me leuk iets van u te horen!
Bedankt voor de tijd om dit te lezen!!

Groetjes,
Wendy-Anoeschka

Trefwoorden: schilderij tekening hulp

Werkgebied:
Dokkum, Aalzum, Wetzens, Driesum, Oostrum, Damwoude, Hantumeruitburen, Bornwird, Wouterswoude, Niawier, Jouswier, Hiaure, Metslawier, Sijbrandahuis, Raard, Hantumhuizen, Westergeest, Foudgum, Hantum, Ee, Oosternijkerk, Brantgum, Morra, Ternaard, Lichtaard, De Valom, Wierum, Waaxens, Broeksterwoude, Nes, Oudwoude, Rinsumageest, Triemen, Janum.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Wendy
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image