Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Uw Meester Kleermaker

image
Ervaring

0
Rafid
Den Haag

Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
www.r-k-s.nl

Bekeken: 3489 keer

Uw Meester Kleermaker
Kledingvermaken
RKS: GESPECIALISEERD IN HET OP MAAT MAKEN VAN KLEDINGSTUKKEN

RKS is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het op maat maken van kledingstukken voor dames- en herenmodezaken uit het midden- en hoge segment. Door jarenlange ervaring en de aanwezigheid van een meester-kleermaker hebben veel modezaken hun weg inmiddels naar RKS weten te vinden waardoor het kledingatelier tot een gerenommeerd bedrijf met een uitgebreide klantenkring is uitgegroeid.

De combinatie van moderne efficiënte kleermakerstechnieken en kennis van zaken omtrent maatkleding hebben ervoor gezorgd dat RKS een betrouwbare en flexibele partner van haar klanten is geworden.

Extra service

Kleding van internationale topmerken wordt bij RKS met zorg en vakmanschap behandeld. De te vermaken kleding wordt bij de klanten persoonlijk opgehaald en daarna ook weer teruggebracht. Als extra service staat RKS 365 dagen per jaar klaar voor haar klandizie. Tevens staat het kledingatelier -dat eveneens twintig jaar ervaring heeft in het vermaken van bestaande kledingstukken- garant voor de hoogste kwaliteit werk tegen betaalbare prijzen. Binnen de afgesproken termijn voldoet RKS aan haar verplichtingen, of het nu één of honderd kledingstukken betreft.

Speciale kennismakingsaanbieding

Als speciale kennnismakingsaanbieding worden door RKS de eerste vijf kledingstukken GRATIS vermaakt, zonder verdere verplichtingen. RKS toont hiermee aan dat zij een kledingatelier is met weinig woorden maar wel met veel daden!






GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Rafid
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image