Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

PETRA BOCHOVE restauratie van porselein, aardewerk, aanverwante materialen en oude antieke poppen.

image
Ervaring

0
Petra Bochove Restauratie
Harderwijkstraat 45, Oostbroek-Zuid, Den Haag, Nederland

Tarief: aanvraag
Bedrijf met KvK 27167021

Telefoonnummer
www.petrabochove.nl

Bekeken: 5839 keer

PETRA BOCHOVE restauratie van porselein, aardewerk, aanverwante materialen en oude antieke poppen.
VOOR EEN PRIJSOPGAVE IS HET NOODZAKELIJK DAT U VRIJBLIJVEND MET HET OBJECT LANGSKOMT IN HET ATELIER. HELAAS GEEN PRIJSOPGAVE OF RUWE SCHATTING VAN DE RESTAURATIEKOSTEN AAN DE HAND VAN FOTO`S OF EEN BESCHRIJVING VAN DE SCHADE.

In mijn atelier in Den Haag kunt u terecht voor restauratie van keramieken (kunst)voorwerpen en voor reparatie en restauratie van oude en antieke poppen. Bezoek ook eens mijn website voor uitgebreide informatie. Hierop vindt u meer informatie over de restauratiemogelijkheden, het restauratieproces en foto`s van restauratieprojecten.

Hieronder volgt een korte opsomming van de mogelijkheden:

Restauraties van schade aan objecten van porselein en aardewerk. ( waaronder "museum"restauraties en onzichtbare restauraties aan breuken en ontbrekende fragmenten aan vazen, wandschotels, beelden en andere kunstvoorwerpen).

Verzamelaarskwaliteit-restauraties van schade aan oude\antieke poppen. ( waaronder conservering van schade, onzichtbare restauraties van breuken en ontbrekende fragmenten aan poppenhoofden en onderdelen van porselein, compositie, papier-machée en celluloid... reparaties aan ogen en oogmechanieken... het vervangen van verouderd elastiek in het lichaam.)

IK GEEF GEEN LES \ CURSUS \ OPLEIDING IN RESTAURATIE. TEVENS GEEN VERKOOP VAN RESTAURATIEMATERIALEN.

Er zijn verschillende typen restauraties mogelijk. Zie mijn website voor meer informatie hierover.
Op de onderstaande foto`s zijn enkele voorbeelden te zien van objecten voor en na de behandeling.

Prijzen:
Helaas kan ik u geen algemene richtlijn geven voor de kosten van de restauraties aan objecten, omdat ieder object en ieder schadegeval uniek is. Het is wèl belangrijk dat een object voor u economische waar de of persoonlijke waarde heeft, want als dit geen van beiden het geval is, dan zullen de restauratiekosten altijd tegenvallen. Restaureren is namelijk handwerk en brengt daarom de nodige kosten met zich mee. Een prijsopgave is mogelijk nadat ik het object heb gezien. Het is noodzakelijk dat u met het object vrijblijvend langskomt in het atelier. U kunt hiervoor een afspraak maken. U kunt het object ook opsturen, maar dan moet het wel zeer goed worden verpakt, zodat de schade niet groter wordt tijdens de verzending. Ik stel het zeer op prijs als u mij van tevoren ervan op te hoogte brengt als u iets gaat opsturen voordat u het object verpakt en naar het postkantoor brengt.
Het atelierbezoek gaat op afspraak, zodat ik per klant voldoende tijd kan besteden aan het bekijken het schadeobject, het overleg met de klant over de restauratiemogelijkheden en het vastleggen van de afspraken. U kunt voor het maken van een afspraak emailen of bellen naar 070 3609118 of 0610087700

Trefwoorden: porseleinrestauratie aardewerkrestauratie keramiekrestauratie porseleinreparatie aardewerkreparatie keramiekreparatie Den Haag

reparatie restauratie porselein aardewerk keramiek poppen

poppendokter poppenreparatie poppenrestauratie repareren restaureren






GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Petra Bochove Restauratie
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image