Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Technische & Administratieve Assistentie, Studiebegeleiding & Bemiddeling

image
Ervaring

0
Stutas


Tarief: notk
Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
in aanbouw

Bekeken: 1848 keer

Technische & Administratieve Assistentie, Studiebegeleiding & Bemiddeling
Voor al uw technische (bouwtechnische of installatie) tekeningen, ontwerpideeen, begrotingen, toezicht bij de uitvoering, technische problemen en overige kunt u bij ons terecht.

Ook studiebegeleiding, bemiddeling en overige administratief werk horen tot ons vak. U dient alleen aan te geven wat het werk inhoud en het kan door ons worden uitgevoerd.

Wij handelen onder de bedrijfsnaam STUTAS (SURINAME TUTORING TECHNICAL & AMINISTRATIVE SUPPORTS) en wij zijn een legitiem bedrijf ingeschreven bij het KKF. Binnenkort kunt u ons ook vinden op onze website. U kunt uw e-mail richten naar [email protected] en ons contacten op nummer: (597)8877196. Vraag naar Stanley.

P.S.
Vooral voor de studerenden kunnen wij van dienst zijn. Wij kunnen u helpen met uw huiswerk. U assisteren met het oplossen van uw repwerken, tentamenwerken, examenwerken. U assisteren met het maken van uw verslagen (zowel de layout als het intypwerk). U helpen voorbereiden voor een repetitie, examen of tentamen. Natuurlijk gaan wij uw huiswerk niet voor u maken, maar gaan u helpen om het zelf te kunnen oplossen d.m.v. bijvoorbeeld handige tips en dergelijke. Is Natuurkunde, Wiskunde, Scheidkunde, Biologie een probleem voor u? Probeer ons dan maar!

Trefwoorden: dienstverlening, tekenen, autocad, begrotingen, bemiddeling, studiebegeleiding, engineering, en nog veel meer.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met STUTAS
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image