Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Meubelstoffering voor in huis, de auto, de boot of caravan,

image
Ervaring

0
Meubelstoffeerderij Drenthe
Tynaarlo

Tarief: notk
Bedrijf met KvK

meubelstoffeerderijdrenthe.nl

Bekeken: 2325 keer

Meubelstoffering voor in huis, de auto, de boot of caravan,
U vindt dat er iets aan uw meubel moet gebeuren?



Dan hebt u nu al een goede stap gezet want door onze jarenlange ervaring op dit gebied zullen wij u vast kunnen bieden wat u zoekt.

Of het nu gaat om uw meubels in huis, de auto, de boot of caravan, u bent bij ons op het juiste adres. Wij hebben om het zit comfort te waarborgen of te vergroten, de juiste materialen alsmede ook stoffen-, leer-, of kunstleersoorten om uw meubel het uiterlijk te geven, die aan uw smaak en wensen voldoet.

Ook voor het bekleden van uw motorfiets, tracktor, heftruck enz. hebben wij de juiste voorzieningen, zodat u daar ook met veel plezier gebruik van kunt maken.

Of misschien wilt u zelf eens proberen om uw meubel te bekleden? Kijk dan daarvoor eens in onze webshop. Wij kunnen voor iedere doe het zelf klus de juiste materialen leveren en desgewenst u een klein beetje op gang helpen met het juiste advies.

Wij staan met raad en daad voor u klaar dus komt u gerust een keer langs op de zaak. U kunt natuurlijk ook bellen of mailen met een vraag, of een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend bezoek bij u thuis.



Trefwoorden: meubelstoffering, caravanstoffering, bootstoffering, autostoelenstoffering, buddy seat stoffering, stoffering, meubels bekleden, bekleden, overtrekken, inrichtingstoffering

Werkgebied:
Vries, Tynaarlo, Yde, Ubbena, Zeegse, De Punt, Donderen, Oudemolen Dr, Zeijen, Taarlo, Midlaren, Schipborg, Rhee, Zuidlaren, Noordlaren, Eelde, Ter Aard, Winde, Bunne, Gasteren, Peest, Loon, Paterswolde, Glimmen, Zeijerveld, Anloo, Annen.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Meubelstoffeerderij Drenthe
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image