Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Hoveniersbedrijf Heijnen

imageimageimage
Ervaring

0
Hoveniersbedrijf Heijnen
Robijndijk, Roosendaal, Nederland

Tarief: Op aanvraag
Bedrijf met KvK 20126502

Telefoonnummer
Facebook
www.heijnen-bv.com

Bekeken: 3430 keer

Hoveniersbedrijf Heijnen
Hoveniersbedrijf Heijnen is een jong en dynamisch bedrijf dat zich in 2006 heeft gevestigd te Roosendaal, West-Brabant. Het is een kleinschalig full-service hoveniersbedrijf, waardoor een persoonlijk contact met de klant gegarandeerd kan worden. Full-service houdt in dat wij U op ieder facet binnen deze branche van dienst kunnen zijn voor zowel advies, ontwerp, aanleg, renovatie, herinrichting alsook onderhoud. Wij zijn zowel actief op het gebied van particuliere tuinen als representatieve bedrijfstuinen en richten onze diensten tot zowel particulier, bedrijf als instelling.

Vanwege de strenge winters van voorgaande jaren heeft Hoveniersbedrijf Heijnen geïnvesteerd in een hydraulisch verstelbare sneeuwschuif 150 cm breed inclusief een electrisch aangedreven zoutstrooier voorzien van 100 ltr voorraadtank voor op onze mini-shovel. Zo kunnen wij al rijdend d.m.v. bediening met het besturingspaneel de strooibreedte traploos regelen van 0,8 tot maximaal 6,0 meter. Met deze geavanceerdere apparatuur houden wij bedrijven en instellingen ijs- en sneeuwvrij zodat deze geen hinder ondervinden van de winterse omstandigheden. Ook kunt u ons preventief laten strooien met strooizout. Op deze wijze zorgen wij ervoor de oppervlakte niet opvriest en daardoor glad dreigt te worden.



Werkgebied:
Roosendaal, Zegge, Rucphen, Nispen, Schijf, Bosschenhoofd, Wouw, Sprundel, Kruisland, Wouwse Plantage, Sint-Willebrord, Oudenbosch, Oud Gastel, Heerle, Etten-Leur, Essen, Hoeven, Achtmaal, Moerstraten, Standdaarbuiten, Klein-Zundert, Stampersgat, Huijbergen, Wernhout, Bergen op Zoom, Zundert, Fijnaart, Halsteren, Steenbergen, Kalmthout, Loenhout, Wuustwezel, Rijsbergen, Dinteloord, Hoogerheide, Klundert, Zevenbergen, Heijningen.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Hoveniersbedrijf Heijnen
Telefoon is niet verplicht




Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage