Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

B- creative design: Gevelreclame, drukwerk, carwrapping etc.

image
Ervaring

0
B- creative design
Hilversum

Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
www.b-creativedesign.nl

Bekeken: 2891 keer

B- creative design: Gevelreclame, drukwerk, carwrapping etc.
B-creative design is een full service reclamebureau in Hilversum. Full service betekent dat u bij ons terecht kunt voor alle zaken die met de uitstraling van uw organisatie te maken hebben. Voor elke uiting ontwikkelen we een passende creative oplossing.

We hebben een ruime ervaring met zowel kleine als grote projecten. We werkem voor een zeer gevarieerd klantenbestand in alle soorten branches.

In de loop der jaren hebben we een uitgebreid netwerk om ons heen verzameld van zakelijke partners op het gebied van drukwerk, media en ICT dienstverlening.


Wat hebben wij u te bieden?

- Autobelettering/fleetmarking
- Gevelreclame
(- belettering van winkels, - freesletters, acryl, - spandoeken)
- Carwrapping (het compleet inpakken van uw auto/color change)
- Autoruiten tinten
- Textielbedrukking (kleding)
- Stempels (elke maat en ontwerp mogelijk)
- Webdesign
- Drukwerk (alle soorten drukwerk mogelijk)

O.a. :

Ansichtkaarten
Banners
Briefpapier
Biervilten
Complimentcards
Doorschrijfsets
Enveloppen
Flyers
Folders
Kranten
Keycords
Magazines
Munten
Muismatten
Notitiebloks
Placemats
Polsbandjes
Visitekaartjes
Stickers
Tickets
Textiel
Vlaggen
Wenskaarten




Autobelettering/fleetmarking

Bedrijfswagens bieden een prachtige kans om reclame te maken. B-creative design is de specialist in autobelettering. In eigen huis ontwerpen, produceren en monteren wij van "Smart" tot vrachtwagen. Werkelijk alles is mogelijk, alleen een logo met adresgegevens of een complete auto in full color. Desgewenst monteren we op locatie. Naast auto's beletteren we ook trams, bussen of elk ander vervoermiddel.

Grote capaciteit
Met een aantal grootformaat printers van Roland en onze snijplotter van Roland in huis heeft B-creative design een ruime capaciteit om ook de grote wagenparken te kunnen verwerken. Daarbij hebben wij ruimte voor meerdere auto's tegelijk in onze montagehallen in Hilversum en Weesp zodat ons ervaren montageteam vele auto's in korte tijd kan voorzien van reclame.

Prijzen
De prijzen voor uw belettering kunnen alleen gecalculeerd worden aan de hand van de wensen van de opdrachtgever. De prijzen van autobelettering beginnen vanaf €75,00. Hiervoor kunt u al snel uw adres gegevens en eventueel uw logo bestickerd krijgen!


Gevelreclame

Gevelreclame is het eerste aanzicht van uw winkel, bedrijfspand, organisatie of kantoorgebouw. Het vormt feitelijk uw visitekaartje en laat een goede indruk achter bij uw huidige en toekomstige relaties. Sterker nog, B-creative design vindt dat de uitstraling van uw gevelreclame visueel naadloos moet aansluiten bij het pand en uw huisstijl. Gevelreclame is een vorm van reclame die vele mogelijkheden biedt, of het nu gaat om freesteksten of om een gevelreclame uitgevoerd in een prachtige lichtreclame met doosletters.

Prijzen
Voor gevelreclame/raamdecoratie e.d. komt er een specialist bij u langs om een GRATIS offerte op maat te maken.


Webdesign

Wat wilt u als klant als het gaat om het product? Het is onze taak dat te weten, laten we daarom eens een poging wagen: U wilt een goede representatie van uw bedrijf online, een product dat er goed uitziet en logisch en gebruiksvriendelijk inelkaar zit. Verder moet het product alle informatie bevatten die u wilt delen met de wereld en moet het de doelgroep weten te raken. Last but not least wilt u een product dat weinig rompslomp met zich meebrengt in onderhoud. Als u vindt dat dit lading dekt, dan bent u bij ons zeer zeker aan het juiste adres.

Prijzen
De prijzen van onze websites varieëren van €350,- voor een standaard HTML site tot een zeer uitgebreide webwinkel. Voor €350,- mag u een strak ontwerp verwachten met daarin de standaart gegevens, zo kunt u denken aan een Home-, Contact- en nog 2 andere HTML pagina`s.



Voor meer informatie, een offerte of een nadere kennismaking kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken.






Trefwoorden: B-creative design
Drukwerk
Gevelreclame
Carwrapping
Groot printen

Werkgebied:
Hilversum, 's Graveland, Bussum, Loosdrecht, Kortenhoef, Eemnes, Blaricum, Laren, Lage Vuursche, Ankeveen, Hollandsche Rading, Baarn.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met B-creative design
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image