Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Gevraagd Freelance accountmanager Wordpress websites en online marketing

image
Ervaring

0
Nextstate
Nieuw-Vennep, Nederland

Tarief: Nader overeen te komen
Bedrijf met KvK 61635383

www.websiteselect.nl

Bekeken: 960 keer

Freelance accountmanager Wordpress websites en online marketing

We zijn opzoek naar een freelance accountmanager.

Als accountmanager is het jouw taak om warme leads op te pakken en te closen voor het maken van Wordpress websites, SEO, SEA, social media marketing en andere webdiensten. Daarnaast zal je ook verantwoordelijk zijn voor het opbouwen van een langdurige relatie met de klant.

Verkoopervaring in de webdesign (met name Wordpress) en online marketing is vereist omdat we warme leads aan je willen doorspelen. We willen de lead naar je doorsturen en deze pak jij dan zsm op. Vervolgens verzorg jij het hele salestraject tot aan het closen van de offerte.

Gemiddeld gaat het momenteel om ongeveer 15 warme websitesleads per maand. Dit aantal willen we gaan opschroeven in de komende maanden. Als het van beide kanten bevalt is er dus meer werk in de nabije toekomst.

Over de vergoeding willen we graag in gesprek gaan. We denken zelf aan zo'n 30 euro per uur.

Je dient zelf te beschikken over een telefoon waarmee je kunt bellen of de intentie om zelf een VOIP dienst af te nemen. Je hoeft niet langs bij klanten want alles kan telefonisch worden afgehandeld.

Het is een grote pre als je de gesprekken die je voert kan opnemen en naar ons kan doorsturen. We willen heel graag de kwaliteit van je gesprekken kunnen controleren.

Uiteraard is het een nog grotere pre als je uit je bestaande netwerk nieuwe klanten kan halen en daar websites aan kunt verkopen.

We gaan graag een testperiode aan van 1 maand. Daarna evalueren we je resultaten en kijken we of we verder met je willen gaan.Werkgebied:
Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Burgerveen, Beinsdorp, Leimuiderbrug, Weteringbrug, Hillegom, Rijsenhout, Lisse, Abbenes, Huigsloot, Vredeburg, Lisserbroek, Leimuiden, Zwaanshoek, Oude Wetering, Buitenkaag, Rijnsaterwoude, Nieuwe Wetering, Rozenburg, De Zilk, Kaag, Bennebroek, Aalsmeerderbrug, Heemstede, Aalsmeer, Roelofarendsveen.
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Nextstate
Telefoon is niet verplichtBerichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×