Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Hulp nodig met uw SEO zoekmachine optimalisatie?

image
Ervaring

0
Biamore
Haarlem, Nederland

Tarief: Gratis
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
biscseo.biamore.nl

Bekeken: 2138 keer

Hulp nodig met uw SEO zoekmachine optimalisatie?
Wordt u net zo gek van die zogenaamd gratis seo rapportages? Wij in ieder geval wel. Vandaar dat wij voor iedereen een ECHT gratis applicatie draaien met

BISCseo geeft u volledig gratis toegang tot:

  • SITE AUDITOR - Site Auditor kan van iedere pagina van een sitealle SEO factoren controlerenen geeft wekelijks of maandelijks eengedetailleerd rapportvan alle pagina's van uw website en niet slechts van de homepage. Dit helpt u omXML, HTML, TEXTsitemapbestanden van de website aan te maken en dezetoe te voegenaan de zoekmachines.
  • SITEMAP GENERATOR - GenereerXML, HTML en TEXTsitemaps voor uw website. De gegenereerde bestanden kunt u aanbieden aan de zoekmachines. Zo kunnen de zoekmachines uw site beter en sneller indexeren en kunt u hoger in de zoekresultaten komen.
  • ZOEKWOORDEN POSITIONERING - U kunt dezoekmachine positiesvande betreffende zoekwoordendie u heeft toegewezen aan de websitesopslaanin het systeem. Kortweg: op welke positie komt uw website als mensen zoeken op die zoekterm. Zo kunt u dedagelijkse positiesvan zoekwoorden van verschillende zoekmachinesgedetailleerden ingrafiekenweergeven.
  • RANK CONTROLE in Google en Alexa - Deze beide systemen voor pageranking zijn voor velen een groot mysterie. Hoe verhoog je de ranking en hoe wordt dit berekent. Daar gaan we u geen antwoord op geven, maar met deze functionaliteit controleert u deGoogle PagerankenAlexa Rankvan uw website. In de sectieRank Controlelaten we dagelijks deGoogle en Alexa Rankvan iedere website zien, metgedetailleerde informatie.
  • BACKLINK CONTROLE - De Backlink Controle vindt hetaantal Backlinksnaar uw website in de verschillende zoekmachines(google,yahoo,msn etc). Hoeveel websites linken naar uw website volgens de zoekmachines en tellen dus mee voor de verbetering van de positionering van uw website in deze zoekmachines.In debacklink Rapportensectie, kunt u van iedere website dedagelijksebacklink tellingen zien metgedetailleerde informatie.
  • ZOEKMACHINE VERZADIGINGSCONTROLE - Deze controle vindt hetaantal geïndexeerde pagina'svan uw website in de verschillende zoekmachines(Google, Yahoo, MSN enz). In deZoekmachine Verzadiging Controle rapportensectie, kunt u dedagelijksgeïndexeerde pagina tellingen terugvinden voor elke website inclusiefgedetailleerde informatie.
  • META TAG GENERATOR - Meta Tag generator is eenBISCseo Pluginvoor het maken van aangepasteMeta Tagsvoor uw websites. Het helpt u ommeer informatieover uw website te geven aan despiderbots van de zoekmachinesterwijl zij de website doorlopen. Zo zal uw website een hogere score krijgen en daardoorhoger in de zoekmachineskomen.
  • En dan nog wat... Weet u WELKE zoekmachine wordt gebruikt voor die
    zogenaamde gratis checks? Nee zeker? Wij hebben het eens gecheckt en
    vrijwel allemaal kijken ze alleen maar naar Google USA (.com), terwijl u
    juist in de NL versie goed wilt scoren!

    BISCseo controleert momenteel uw website in de volgende zoekmachines:

    bing.nlbing.comgoogle.nlgoogle.comyahoo.nlyahoo.com
    En rapporteert voor IEDER keyword van uw website waar ze staan (als ze tenminste voorkomen in de top 100).

    Wat wij u hiervoor terugvragen is eenvoudig: u bent hierbij uitgenodigd om een donatie te doen ten bedrage van wat u de service waard vindt, een like op Facebook, een Twitterberichtje. Meer vragen we niet en u bent zelfs dit niet verplicht!

    Uitgebreide SEO omwerking van uw website kunnen we uiteraard ook voor u doen. Maar check eerst eens deze service!





    GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
    Contact opnemen met Biamore
    Telefoon is niet verplicht



    Berichten / Ervaringen:
    Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
    Ervaring of bericht delen:



    Bericht:
    Uw naam
    Uw email adres
    Lokatie:


    Email adres is verplicht en wordt
    verborgen op de site.
    Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

    Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
    Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

    Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
    Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
    ×