Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Profielpagina Mobile Carfix

Contact opnemen met Mobile Carfix

Mobile Carfix

Maarssen | Eenmanszaak of ZZP - KvK 53299531

Telefoonnummer
Twitter, Facebook

Betreft
Bedrijf
Ervaring
0
Op Dienst.nl
6,6 jaar
Website:
Klik hier
  • Nieuws
  • Contact opnemen
  • Ervaringen
  • Kaart

Automatische versnellingsbak spoelen en verversen

Op 03-04-2013 16:26
Het grootste verschil is dat bij alleen het aftappen van de olie er enkele liters olie in de koppelomvormer en in de warmtewisselaar achterblijven.
Alleen door met lopende motor de automaatbak met schone olie door te spoelen (met speciale machine), zijn die liters te vervangen. Deze machine zorgt er dus voor dat overal in de automaat, koppelomvormer en warmtewisselaar vervuilde olie wordt vervangen door nieuwe olie.Het reinigen van een automaat gebeurt op een speciale wijze met een toegevoegd additief. Dit additief verwijderd alle aanslag, sludge en andere vervuilingen met lopende motor. Doordat het additief rondgepompt wordt, wordt alle verontreiniging afgevoerd.Wij tappen de olie dus niet alleen af, maar spoelen deze met lopende motor door. Dit maakt dat uw automaat van binnen weer als nieuw is, weer schakelt zoals het hoort, en er weer tegenaan kan.Prijs: € op aanvraag (bel 06-47344667 of mail info@mobilecarfix.nl)

AANBIEDING: AIRCOSERVICE

Op 03-04-2013 16:26

ONZE PRIJS: Airco-onderhoud €65,- incl. BTWOnderhoud houdt in: systeem leeghalen, vacumeren (controle op lekkage), systeem vullen incl. bijvullen olie voor compressor. Onderhoud aan airco-systemen moet om 2 jaar gebeuren om een goede werking van de airco te garanderen!

NB. De meeste mensen zetten de airco regelmatig uit i.v.m. brandstofbesparing: “als het buiten toch niet zo warm is”!Dat is jammer; het kost u namelijk meer dan het opleverd! Een airosysteem wat niet draait (compressor staat stil) verliest namelijk koudemiddel, het koudemiddel is niet in beweging dus de compressor-olie ook niet: de compressor wordt niet gesmeerd wat extra slijtage opleverd wanneer deze wel een keer wordt ingeschakeld.Een airco levert niet alleen koude lucht maar ontvochtigd deze ook: beslagen ramen zijn dus sneller ontwasemd, wat in de winter erg welkom is!

Contact opnemen met Mobile Carfix
Telefoon is niet verplicht
Er zijn nog geen berichten of ervaringen geplaatst

Deel deze pagina en vraag om reviews

Ervaring of bericht toevoegen
Uw ervaring / bericht

Uw naam
Emailadres
Uw woonplaats

Ervaring / bericht plaatsen
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
xxx