Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Partyband Totaal muziek voor jong en oud.

image
Ervaring

0
Duo Totaal
De Kerkuil 49, Denekamp, Nederland

Tarief: aanvraag
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
www.duo-totaal.nl

Bekeken: 4031 keer

Partyband Totaal muziek voor jong en oud.
Geachte heer/mevrouw,




 




Wij willen ons graag even voorstellen, wij zijn het Partyband Totaal, Rene Hermelink en Tonny Snijders, wij komen uit Denekamp en Delden. Wij hebben o.a. gespeeld in Limousine, duo Finale en PPM showband. Onze naam heeft alles in zich en dat dragen wij ook uit, niets meer en niets minder. Wij hebben niet alleen een ruime jarenlange, muzikale ervaring, geschikt voor kermis,  bruiloft, personeelsfeest,dansavonden en alle andere denkbare evenementen. Ons repertoire is zeer compleet te noemen en is voor elk wat wils. Wij hebben de typische stijldansen paraat, maar ook de hedendaagse muziek, waarop veelal heel goed is te stijldansen. Ook de evergreens ontbreken uiteraard niet. Speellijsten zijn er niet en we komen daarom altijd 'fris' over. Een ander sterk punt is onze samenzang. Kortom, we grijpen niet gauw mis. daarnaast zijn we meer dan bereid om te luisteren naar verzoekjes van bezoekers, die we dan een volgende keer meenemen in het repertoire.




We kunnen ons goed schikken naar de zaaleigenaar en de mensen die komen, om voor een leuke avond te zorgen. Onze gage is in overleg, afhankelijk van de speeltijd.




Hebben we Uw belangstelling gewekt, dan komen we graag een keer langs om het een en ander door te spreken en om even persoonlijk kennis te maken. In afwachting van Uw antwoord verblijven wij,




 




Met vriendelijke groet,




 


Partyband

Totaal  




06 51475029 




www.duo-totaal.nl






 








Werkgebied:
Denekamp, Beuningen Ov, Tilligte, Rossum Ov, Lattrop Breklenkamp, Oud Ootmarsum, De Lutte, Ootmarsum, Agelo, Oldenzaal, Nutter, Hezingen, Reutum, Weerselo, Haarle, Losser, Enschede, Vasse, Mander, Fleringen, Saasveld, Deurningen, Tubbergen, Overdinkel.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Duo Totaal
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image