Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Wil je serieus gitaar leren spelen?

image
Ervaring

0
Gitaarpraktijk
6824LB Arnhem, Nederland

Tarief: Tarieven Voor 30 minuten per week: € 14, 50 Voor 45 minuten per week : € 18, 00 Bij 2 leerlingen tegelijk geldt 25% reductie. Bij 3 leerlingen tegelijk geldt 40% reductie. Een proefles is gratis. Betaling is per 10 weken, vooraf per bank of contant. Als de leraar is verhinderd dan wordt het lesgeld terugbetaald of is er de mogelijkheid voor een inhaalles. Als de leerling is verhinderd dan dat moet dag 1 dag van te voren worden doorgegeven en wordt er een inhaalles gepland. Bij langdurige afwezigheid vanwege goede reden, zoals ziekte, vakantie, worden de lessen opgeschort
Particulier aanbod/vraag

gitaarpraktijk.webklik.nl

Bekeken: 1878 keer

Wil je serieus gitaar leren spelen?

Wil je serieus gitaar leren spelen? Slaggitaar, finger picking, jezelf begeleiden met zingen of dat ene mooie liedje van de radio leren spelen? Ik help jou je doel te bereiken! Van pop tot rock en vanklassiek tot flamenco.



Mijn manier van lesgeven is leren door te doen. Voor als je net begint of al wat gitaar speelt, de lessen worden aangepast aan jouw niveau en voorkeur. Of je nu in een band wilt spelen, je eigen liedjes wilt gaan maken, je speeltechniek wilt verbeteren of je wilt leren soleren, ik help je er te komen.



Om goed en mooi gitaar te kunnen spelen zijn soepele en sterke vingers van groot belang. Hier wordt met verschillende oefeningen aandacht aan besteed.Daarnaastzijn ookzithouding, ontspanningen het loskoppelen van de linker en de rechter arm, ritme en motorisch geheugen van essentieel belang voor het gitaar spelen. Spelenderwijs en met leuke oefeningen zullen alle aspecten van het gitaar spelen worden behandeld. Voordat je het weet treed je op met je band of maak je je eigen liedjes op de gitaar.



Ik geef individueel les of in groepjes van maximaal 3. Elektrisch of akoestisch.



Werkgebied:
Arnhem, Velp, Rozendaal, Westervoort, Lathum, Huissen, Rheden, Duiven, Oosterbeek, Loo, De Steeg.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Gitaarpraktijk
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image