Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Allround zanger (eventueel als gitaar act) voor al uw feesten & partijen

imageimageimage
Ervaring

0
Roel Thomas
Nederweert, Nederland

Tarief: Op aanvraag
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
www.roelthomas.nl

Bekeken: 2305 keer

Allround zanger (eventueel als gitaar act) voor al uw feesten & partijen
Wat een dijk van een stem! Deze zanger-gitarist & entertainer is verfrissend. Door de jarenlange ervaring in gerenomeerde bands als Satisfy, The Blackbirds, No Limit, You & Me en Sound Division maakt van deze zanger een echte allrounder. Op dit moment werkt hij veel in de studio als schrijver en producer. Ook op de podia van Nederland, Belgie en Duitsland. Zijn ervaringen als artiest/entertainer zijn opgebouwd met Casino's, Vakantieparken, Personeelsfeesten, Diner Dansants. Roel Thomas is daarom inzet op een groot scala van partijen en evenementen. Een zeer uitgebreid repertoire is een belangrijk ingrediënt voor een fantastische muzikale ervaring. (diverse recenties)

Zanger/entertainer Roel Thomas combineert kwaliteit met klasse. Deze combinatie maakt hem overal inzetbaar.
Een prettig geschoolde stem in combinatie met uitstekend gitaar-spel zorgen ervoor dat het algemene muzikale niveau zeer hoog is. Roel Thomas beschikt over een breed allround repertoire geschikt voor presentaties,bedrijfsfeesten,bruiloften,etc. Roel Thomas is te boeken voor 1 set van 45 min of avondvullend 4 x 45 minuten. (diverse recenties)

Deze entertainer/zanger/gitarist brengt je terug in de sferen van: The platters, Engelbert Humperdinck, Tom Jones, Frank Sinatra maar ook moderne zangers zoals Michael Bublè en Robbie Williams.

Ook soul, disco en gitaarrock is waar deze allround entertainer in uitblinkt.
Nummers van The Direstraits, Gary Moore, Bon Jovi zijn hem op het lijf geschreven.
Jarenlange ervaring in gerenommeerde bands als The Blackbirds, Satisfy, Sound Division etc. maakte van deze zanger een echte allrounder. Op dit moment maakt hij furore met zijn act op vele locaties in Nederland, Belgie en Duitsland. Kijk op de website voor meer informatie.

Gitaarmuziek, country, soul,disco,rock,pop, reaggy, Nederlandstalig, feestmuziek, jazz, bigband, instrumentaal, ballades,

Biografie;

Al vanaf zeer jonge leeftijd was Roel op en rond het podium te vinden. Als 8-jarige jongentje deed hij een playback act van Elvis Presley en Shakin'Stevens. Op de middelbare school zat hij in het schoolbandje als zanger/gitarist en na het vervullen van zijn dienstplicht is hij zich gaan toeleggen op het beoefenen van het vak als muzikant.

Als jonge student is Roel al snel professioneel les gaan halen, voor zang en gitaar. Na 5 jaar ploeteren met toonladders en technieken was hij klaar voor het avontuur. Na wat audities bij diverse bands en gelegenheden kwam de eerste semi professionele aanbieding bij de Showband 'The Blackbirds' uit Gorichem NB. Hier heeft hij een jaar meegedaan, en door een conflict kwam het tot een eind. Doordat de zanger van de New Four [toendertijd een bekende formatie] auditie deed bij de inmiddels ook bekende Showband, was er een vacature vrijgekomen bij de New Four.
Die werd toen al snel ingevuld door de zanger van Satisfy uit Reusel. Dit was de band die tijdens de Henny Huisman shows mee deed met het Nummer " For the longest time ". Doordat Satisfy nu zonder zanger zat, was de stap om Roel te benaderen zo gemaakt. Dus in 1995 start Roel bij de Top formatie "Satisfy" als zanger/gitarist.
Na een periode van 2 jaar krijgt Roel het aanbod om samen met de manager van "Satisfy" een eigenband te beginnen genaamd "Sound Division". Bekende namen en muzikanten zijn het toekomstige beeld van de band. Roel werkt hier tot het overlijden van zijn vrouw in 2000.
In 2002 komt Roel nog even een paar jaar terug bij de band "Sound Division" en komt dan in 2008 voor de beslissing te staan om bij de band "You & Me" te gaan werken. Dit heeft helaas maar een korte duur. Op dat moment begint Roel aan zijn bestaan als solo zanger/gitarist.
Inmiddels heeft Roel Thomas de nodige ervaring opgedaan, om voor diverse soorten van podia en publiek te kunnen performen en presteren.
Dit in samenwerking met andere muzikanten en als solo artiest.
Op dit moment is Roel Thomas veel aan het werk in studio's en als zanger/gitarist en componist/schrijver/producer en schrijft hij geregeld liedjes voor diverse artiesten en gezelschappen.


Werkgebied:
Nederweert, Ospel, Weert, Nederweert-Eind, Leveroy.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Roel Thomas
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage