Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Profielpagina Massagecursus en workshop masseren

Contact opnemen met Massagecursus en workshop masseren

Massagecursus en workshop masseren

Den Haag | Eenmanszaak of ZZP - KvK 27256565

Telefoonnummer
Facebook, LinkedIn

Over Robin en het M-teamIn de wereld van vandaag zie ik dat mensen steeds minder werkelijk fysiek contact met elkaar hebben. Het contact is gereduceerd tot sms-jes, app-jes, likes en door te swipen op een schermpje.
Ik geloof dat het noodzakelijk is dat dit verandert en dat we opnieuw écht contact met elkaar maken: fysiek contact van mens tot mens.
Ik heb persoonlijk ervaren hoe massage mijn hele leven heeft veranderd. Ik weet als geen ander wat het met je doet als je weer werkelijk contact met je eigen lijf en dat van anderen maakt. Ik ben er van overtuigd dat de wereld een fijnere plek wordt om op te leven, als iedereen weet hoe je een veilige, warme en respectvolle massage kunt geven.
Mijn ontdekking van massageSinds ik massage heb ontdekt, is mijn leven veel rijker geworden. Ik leef sindsdien meer vanuit mijn lichaam en mijn gevoel en minder vanuit mijn hoofd. Jarenlang deed ik als bouwkundig tekenaar rationeel werk. Op een gegeven moment ging mijn lijf protesteren met RSI-klachten. Ik zat alleen nog maar achter de computer en de afstand tot andere mensen werd veel te groot. Ik miste het échte menselijke contact. 
Mijn passieIn Integratieve massage vond ik een ware passie. Ik volgde een opleiding en maakte hier mijn beroep van. Sinds 2005 heb ik een massagepraktijk aan huis en geef ik massagecursussen. Voor mij is het allermooiste om iemand te masseren en te zien wat hen dit geeft. Massage is een totaalbeleving: in een warme en rustige omgeving lig je op een comfortabele massagetafel, je sluit je ogen en je voelt je huid en spieren ontspannen in het contact.
Het is mijn persoonlijke missie geworden om mijn kennis en ervaring te delen, zodat iedereen kan leren hoe je op een goede manier een geweldige ontspanningsmassage geeft.Met massage kan ik eindelijk mijn hart volgen en dat ervaar ik elke dag opnieuw als een geschenk.
Mijn opleidingenAls ik iets doe, doe ik het goed. Ik heb professionele opleidingen gevolgd en ben aangesloten bij verschillende (beroeps)verenigingen. Omdat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen, zoek ik altijd weer naar nieuwe methodes en inzichten. Hieronder staan mijn relevante opleidingen en de organisaties waar ik lid van ben. Alles om jou zo professioneel en goed mogelijk te helpen!
Gediplomeerd Integratief masseurGediplomeerd Lichaamsgericht therapeut (4-jarige beroepsopleiding bij de New Man Academie)Gediplomeerd Systemisch werker: FamilieopstellingenTrainer lichaamswerkLid van het Netwerk Integratieve MassageAangesloten bij de SBLP; Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapieGeregistreerd bij de SRBAG; Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg
Het M-team
Bij de cursussen zijn er altijd één of meer leden aanwezig van het M-team. Zij hebben zowel de basiscursus als de vervolgcursus gedaan en zijn erg enthousiast over massage.Ik stel er graag een aantal van hen aan je voor: (van links naar rechts) Win, Tineke, Jack, Esther, Els, Kristiane, Izak, Mieke, Michel en Brigitte. Niet op de foto: Anneke, Brenda en anderen.
Wil jij lid worden van het M-team? Meld je dan aan, na het volgen van de basis- en vervolgcursus en we gaan samen kijken welke bijdrage jij kunt leveren aan ons team.
De "M" van het M-team staat onder meer voor: Masseren, Meedoen, Meerwaarde, More, Magnifiek, Meegenieten, Mag ik wat vragen?, Maar natuurlijk!, Magisch, Massage, Meededogen, Multi-inzetbaar, Motivatieteam, Meedenken, Moeiteloos, Maximale, Menselijk, ... 


Betreft
Bedrijf
Ervaring
0
Op Dienst.nl
6,6 jaar
Website:
Klik hier
  • Nieuws
  • Contact opnemen
  • Ervaringen
  • Kaart

Tijdelijk 50 euro korting op de vervolgcursus!

Op 09-02-2014 19:38
Als je al eens de basiscursus hebt gedaan en je meld je nu aan voor de vervolgcursus, dan krijg je maar liefst € 50,-- korting!

http:// www.integratieve-massage.nl/massage-cursus.htm
Contact opnemen met Massagecursus en workshop masseren
Telefoon is niet verplicht
Er zijn nog geen berichten of ervaringen geplaatst

Deel deze pagina en vraag om reviews

Ervaring of bericht toevoegen
Uw ervaring / bericht

Uw naam
Emailadres
Uw woonplaats

Ervaring / bericht plaatsen
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
xxx