Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Woningontruimingen / Boedelruimingen / Bezemschoon

image
Ervaring

0
Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen
Straat 3, Roermond, Nederland

Tarief: Nader overeen te komen
Bedrijf met KvK 12066174

Telefoonnummer
Twitter, Facebook, LinkedIn
www.rikdieteren.nl

Bekeken: 2543 keer

Woningontruimingen / Boedelruimingen / Bezemschoon
De diensten van Rik Dieteren ontzorgen u bij ( senioren ) verhuizingen enwoningontruimingen. Aangevuld met alle overige voorkomende praktische dienstenvoor de particulieren en zakelijke markt.

Wij verzorgen woningontruiming op maat en het bezemschoon opleveren van de woning. De situaties waar wij ingeschakeld worden is meestal na het verhuizen of overlijden. Ook bij het leegruimen van woningen van mensen met een verzamelwoede bieden wij een helpende hand. Wij doen geen gedwongen huis uitzettingen / woningontruimingen en werken niet voor deurwaarders.

Wij willen en kunnen onze klanten geheel ontzorgen bij het opleveren van een woning. Alle inboedel wordt op zorgvuldige wijze door ons verwijderd en zoveel mogelijk hergebruikt. Nog bruikbare inboedel en kleding gaat in veel gevallen naar goede doelen als het Leger des Heils, kringloopwinkels en sociaal maatschappelijke instellingen. Wij leveren de woning bezemschoon op volgens de eisen van de verhuurder, eigenaar, familie of makelaar. Indien gewenst en nodig voeren wij ook kleine herstelwerkzaamheden uit. U kunt hierbij denken aan schilderwerk, stucwerk of andere klus werkzaamheden. Van inboedel hergebruiken tot afval wegbrengen, van vloerbedekking verwijderen tot het plafond texen / witten, van bezemschoon tot een specialistische schoonmaak.

Wij werken met een tal van partners samen. Het kan zijn dat wij goederen leveren aan een van onze partners. U kunt hierbij denken aan het  Leger des Heils voor alle textiel en kleding, kringloopwinkels voor alle te hergebruiken goederen. Bij inboedel waarbij wij twijfelen of het antiek is schakelen wij een veilinghuis in. Verder werken we nauw samen met thuiszorgorganisaties, gemeenten, woningbouwverenigingen, makelaars, begrafenisondernemers, notarissen, bewindvoerders, etc.

Ons enthousiaste team bestaat uit ervaren team en werken voornamelijk in regio Limburg. Buiten regio Limburg werken wij samen met andere gerenommeerde woningontruimings bedrijven. Zo kunnen wij u in het hele land van dienst zijn.

Onze organisatie hecht bovendien veel waarde aan kwaliteit en vragen daarom altijd uw eerlijke mening over onze werkzaamheden.



Werkgebied:
Roermond, Swalmen, Melick, Herten, Herkenbosch, Sint Odiliënberg, Horn, Linne, Buggenum, Haelen, Nunhem, Vlodrop, Posterholt.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image