Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Profielpagina SEC Survivals Almere

Contact opnemen met SEC Survivals Almere

SEC Survivals Almere

Almere | B.V. - KvK 55138454

Telefoonnummer
Twitter, Facebook, LinkedIn

Outdoorpark SEC Survival Almere organiseert al sinds 1994 actieve uitjes en uitdagende feestjes. U kunt bij ons terecht voor een familieuitje, schoolreisje, bedrijfsfeest, kinderfeestje, vrijgezellenfeest en teambuilding activiteiten. We organiseren niet alleen allerlei verschillende soorten survivals, maar ook andere outdoor activiteiten, zoals boogschieten, kanovaren, boerengolf, lasergamen, vlotvaren, tienkamp, golfclinic, paintball en de Tienkamp.

SEC Survival Almere is gevestigd in boswachterij Almeerderhout, Almere, met een eigen
outdoorpark van 50.000 m2. Ook beschikken we over een ruim terras en onze gezellige Pandahut, waar u terecht kunt voor koffie met gebak, lunch, borrel met hapjes, verschillende soorten barbecue (ook vis, vegetarisch en halal), en zelfs een heerlijk stamppotbuffet. Zo maakt u van een actief uitje echt een feest!

SEC Survivals is goed bereikbaar, dicht bij de A6 en
A27 gelegen en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.
Betreft
Bedrijf
Ervaring
+1
Op Dienst.nl
9,1 jaar
Website:
Klik hier
  • Nieuws
  • Contact opnemen
  • Ervaringen
  • Kaart

Nieuw: de Tienkamp!

Op 17-04-2013 12:00

Trots presenteren we ons nieuwe arrangement: de Tienkamp. Geen modder en water, maar een speels en actief outdoorprogramma voor alle leeftijden. De Tienkamp staat in het teken van samenwerking en competitie, maar winnen is niet het belangrijkste. Samen plezier hebben wel! Daarom is het zeer geschikt voor een familie-uitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.Meer weten? Kijk op onze website! Klik op de knop hierboven ('Klik hier') en ga onder 'Activiteiten' naar 'Tienkamp'. Daar leest u alles over ons nieuwe arrangement.En natuurlijk vindt u op onze website ook alle andere uitdagende activiteiten van SEC Survivals!

Contact opnemen met SEC Survivals Almere
Telefoon is niet verplicht
+1
We zijn hier met de verjaardag van mijn kinderen (tweeling: jongen en meisje) heen geweest. Ik dacht dat de meisjes het misschien wat spannend zouden vinden, maar nee hoor Iedereen kwam met stralende gezichten en hele stoere verhalen terug van de survival. We hebben ook een fotoshoot erbij genomen, en wat staan ze vol plezier op de foto Het was een ontzettend geslaagde verjaardag; de jongens en meisjes vonden het onwijs leuk - en mijn kinderen willen volgend jaar hun feestje weer vieren bij SEC Survivals
Joop | Amsterdam 12-03-13
Ervaring of bericht toevoegen
Uw ervaring / bericht

Uw naam
Emailadres
Uw woonplaats

Ervaring / bericht plaatsen
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
xxx