Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Bijles en huiswerkbegeleiding regio nijmegen

image
Ervaring

0
Studentpool
Nijmegen

Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
www.studentpool.net

Bekeken: 2327 keer

Bijles en huiswerkbegeleiding regio nijmegen
S-Campus is het bijles-en huiswerkbegeleidingsinstituut voor de regio Nijmegen. Ervaren en hoogopgeleide begeleiders helpen uw zoon of dochter met het verbeteren van de schoolresultaten. Wij werken met een geavanceerd leerlingvolgsysteem waarbij de ouders op ieder moment van de dag online de gegevens kunnen bekijken. Zo blijft u constant op de hoogte van de voortgang van uw kind.

Bijlessen
De bijlessen worden bij de leerlingen aan huis gegeven en zijn mogelijk in ieder vak. Omdat iedere leerling uniek is en zijn eigen struikelpunten heeft, hebben wij 4 pakketten van verschillende tijdsduren samengesteld. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek zullen wij kijken wat de moeilijkheden zijn en van daaruit het beste advies geven. Tevens is het ook mogelijk om groepsbijlessen te volgen (mits de overige leerlingen moeite hebben met hetzelfde vak).
Tarieven zijn 30 Euro per uur bij individuele lessen en vanaf 20 Euro per uur bij groepsbijlessen.

Huiswerkbegeleiding
De huiswerkbegeleiding wordt gegeven op onze kantoorlokatie aan de Sint Annastraat in Nijmegen. In een huiselijke, ongedwonge sfeer zullen onze begeleiders uw kind bijstaan met het maken van het huiswerk. De nadruk wordt gelegd op het maken van planningen, het krijgen van regelmaat en het wegwerken van achterstanden. Het feit dat er meerdere leerlingen bij elkaar zitten zal het zelfvertrouwen bevorderen omdat ze niet de enige zijn die extra hulp kunnen gebruiken. Zodra het zelfvertrouwen terug is en de cijfers verbeteren zal de leerling weer op eigen kracht de opleiding kunnen vervolgen.
De tarieven voor huiswerkbegeleiding zijn 24 Euro per uur.

Indien je een combinatie neemt van bijlessen en huiswerkbegeleiding dan krijg je een korting van 10% op het totale maandbedrag.

U kunt zich aanmelden via onze site. Daar vindt u meer informatie en tevens de aanmeldformulieren. Na ontvangst van de aanmeldingen wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij kijken waar de struikelpunten zitten. Indien u definitief met ons doorgaat, gaan wij op zoek naar de juiste begeleider voor uw zoon of dochter.

Voor meer informatie kunt u onze site raadplegen of telefonisch contact met ons opnemen.

Trefwoorden: Regio Nijmegen, Malden, Wijchen, Lent, bijlessen, huiswerkbegeleiding, examentraining, voortgezet onderwijs

Werkgebied:
Nijmegen, Heilig Landstichting, Ubbergen, Weurt, Berg en Dal, Lent, Beek-Ubbergen, Persingen, Oosterhout, Ooij, Beuningen, Malden, Ressen, Groesbeek, Heumen, Bemmel, Erlecom, Molenhoek Lb, Slijk Ewijk, Haalderen.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Studentpool.net
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×