Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Professionele scriptie hulp, scriptie coach en hulp bij afstuderen hbo en wo scripties, heel Nederla

imageimageimage
Ervaring

0
Colette van Werkhoven
Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Tarief: Nader overeen te komen
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
www.coproductie.com

Bekeken: 2987 keer

Professionele scriptie hulp, scriptie coach en hulp bij afstuderen hbo en wo scripties, heel Nederla
Scriptie hulp gezocht?! Dan ben je aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring en kennis (ruim 6 jaar), bied ik scriptie maatwerk voor alle HBO eindscripties, Masterscripties en NCOI opdrachten en scripties en begeleid alles studenten deskundig bij hun afstuderen. Ik ben inmiddels een zeer ervaren en professionele scriptie begeleider. Schakel CoProductie in voor een zorgeloos scriptietraject of het oplossen van scriptie problemen. Mijn werkgebied beslaat heel Nederland en ik bied face to face (op mijn kantoor), telefonisch en per e-mail ondersteuning. Ik heb ruime ervaring met studenten van alle hogescholen en universteiten! En ook met praktisch alle opleidingen! Zie de vele positieve beoordelingen. Ik ben vrijgesteld van BTW en hanteer een relatief laag uurtarief! Je hoeft bij mij geen urenpakketten af te nemen, maar kan mij ook 1 uur inzetten of heel gericht! Voor iedereen wordt maatwerk gehanteerd

Sta je juist aan het begin van een scriptie, werkstuk of afstudeertraject en weet je niet waar je moet beginnen? Heb je problemen met je theoretisch kader, onderzoeksvragen en het uitzetten van een onderzoek? Heb je hulp nodig bij het schrijven of redigeren van je tekst? Ik kan je daar allemaal bij helpen.

Ik ben expert in het begeleiden bij scripties, werkstukken, papers en essay's. Daarnaast bied ik ook hulp bij het schrijven en redigeren van artikelen en teksten. Alles is maatwerk en aangepast op de behoefte van mijn klanten! ik ben daarin zeer flexibel en maak me snel nieuwe onderwerpen en vakgebieden eigen! Ik doe dit op een zeer breed gebied, van MBO- en HBO- tot universitaire studenten en MBA's.
Ik kan studenten met alle budgetten helpen!

Hoewel ik van huis uit historica ben, heb ik een zeer brede algemene kennis en interesse en is (bijna) niets me te gek! Ik ben in staat om me jouw onderwerp in korte tijd eigen te maken en je te helpen met het (her)structureren of schrijven van je tekst. Ik kan snel schakelen en me inwerken in een nieuw onderwerp en schrijf helder, vlot en makkelijk leesbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Ik vind dit heel erg leuk werk en enerverend om te doen, ook vanwege het contact met studenten en scholieren!
Ik heb ervaring met het succesvol coachen van studenten en scholieren van uiteenlopende disciplines en niveaus (van Bachelor tot Master en MBA):
Universiteit van Amsterdam
Hogeschool van Amsterdam
Hogeschool Utrecht
Haagse Hogeschool
Vrije Universiteit
Universiteit Leiden
Rijksuniversiteit Groningen
Erasmus Universiteit Rotterdam
Universiteit Twente
NCOI (opleidingen door het hele land, van MBO, HBO tot WO en MBA) 
INHolland (diverse vestigingen/ opleidingen)
Haagse Hogeschool
Fontys Hogeschool
Eindhoven Hogeschool
Nijenroode Business Universiteit
HBO Nederland
HAN Hogeschool Nijmegen
Saxion Hogeschool Deventer (Hogere Hotelschool)
STOAS WageningenVolwassenonderwijs
ISBW
Avans Hogeschool
HES Rotterdam
Hogeschool Rotterdam
Hogeschool Leiden
Antwerpen Management School
TIO
LOI
NTI
Universiteit Utrecht
Universiteit Maastricht
Katholieke Universiteit Leuven
BSN
EVO
Politieacademie
Van Hall Larenstein
Driestar
NHTV

In 2004 afgestudeerd in Leiden en met inmiddels jarenlange ervaring heb ik al ruim 6 jaar mijn eigen scriptiebegeleidingsbedrijf: CoProductie
www.coproductie.com

Daarnaast ben ik actief als tekstschrijfster van diverse soorten teksten; van korte teksten voor bijvoorbeeld folders, promotiemateriaal of websites tot langere teksten, zoals hele boeken, artikelen etc. Geen onderwerp is me daarbij vreemd. Zo heb ik me zeer divers ontwikkeld op schrijfgebied en vind ieder nieuw onderwerp een nieuwe uitdaging en vind het leuk om mijzelf weer nieuwe kennis eigen te maken.
Nogmaals: ik ben erg enthousiast en ga graag voor u aan de slag.
Afhankelijk van uw vraag en reactie, zullen we er vast uit kunnen komen qua prijs. Alles is te onderhandelen met mij! Ik ben hierin zeer flexibel!

met vriendelijke groet,
Colette van Werkhoven
 • www.coproductie.com


 • Werkgebied:
  Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Gouderak, Ouderkerk aan den IJssel, Zevenhuizen Zh, Moordrecht, Krimpen aan den IJssel, Gouda, Waddinxveen, Bleiswijk, Berkenwoude, Moerkapelle.
  GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
  Contact opnemen met Colette van Werkhoven
  Telefoon is niet verplicht  Berichten / Ervaringen:
  Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
  Ervaring of bericht delen:  Bericht:
  Uw naam
  Uw email adres
  Lokatie:


  Email adres is verplicht en wordt
  verborgen op de site.
  Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

  Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
  Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

  Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
  Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
  ×
  imageimageimage