Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

CHARENTE zomer 2015 met 2 tot 8 pers.vanaf €699.- p/ w all- in een luxe bungalow op een park

imageimageimage
Ervaring

0
Arietum
Etang Vallier Verne 5 Brossac 16480 Frankrijk

Tarief: aanvraag
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
www.arietum.nl

Bekeken: 2358 keer

CHARENTE zomer 2015 met 2 tot 8 pers.vanaf €699.- p/ w all- in een luxe bungalow op een park
De Verne villa 5 is ingericht voor maximaal 8 personen en ligt op het bungalowpark Etang Vallier in de zuidelijke Charente, op minder dan 200 meter van het gelijknamige meer, waarin heerlijk gezwommen kan worden.





Op het vakantiepark is ook nog een overdekt  zwembad.





De Verne villa 5 is comfortabel ingericht en staat op een kavel van ruim 1000 m2, zoals de meeste villa's op het park. U hebt dus veel privacy.





Houdt u van zon, dan vindt u hier een van zonnigste streken van Frankrijk, met bijna net zoveel zonne-uren als de Provence, het is er alleen niet zo heet door de invloed van de oceaan.





U kunt de vakantiebungalow Verne villa 5 rechtstreeks huren van de eigenaar, dus zonder tussenpersonen. Zie ook www.arietum.nl.





De Verne villa 5 beslaat ongeveer 100 m2 en heeft een L-vormige living met een open keuken. In het woongedeelte vindt u een slaapbank voor 2 personen, een salontafel, twee bijzettafels, twee fauteuils, een tv-meubel waarop een flatscreen TV met Nederlandse Canaldigitaal en Franse TNT satellietaansluiting en verder een homecinema systeem met drie speakers. In de woonkamer bevindt zich verder een tafel met 8 stoelen (er zijn nog extra vouwstoelen aanwezig), een grote en kleine ladekast,





De keuken is goed uitgerust met alle nodige keukengerei en eetservies. Verder is in de keuken ingebouwd een ruime koelkast met vriesvak, een vaatwasser, oven, magnetron en keramische kookplaat.





Er zijn 3 slaapkamers, waarvan een slaapkamer met een tweepersoonsbed met nachttafeltjes en een garderobekast. Aansluitend aan deze slaapkamer is er een badkamer, bestaande uit douche, wastafel en toilet.





De tweede slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden, die eventueel als lits-jumeaux tegen elkaar geschoven kunnen worden, nachttafeltjes en een garderobekast.





In de derde slaapkamer bevinden zich 2 keer 2 stapelbedden en twee kleine garderobekasten.





De drie slaapkamers komen uit op de hal, waaraan de algemene badkamer grenst, waarin een bad met douche, wastafel en toilet. In de hal is bergkast, waarin zich de zekeringenkast, een boiler en een wasmachine bevindt. Hier is ook een stofzuiger, een strijkplank en strijkijzer opgeborgen.





Er is een internetaansluiting waar gratis gebruik van gemaakt kan worden en met de telefoon kan gratis gebeld worden naar alle vaste lijnen in Nederland, België en Frankrijk.





De Verne villa 5 heeft een groot afgesloten terras. Een deel van het terras is overdekt en voorzien van een tuintafel met tuinstoelen.





Op het terras staat een gasbarbecue ter beschikking. Bij het vakantiehuis is een parkeerplaats voor 2 auto's.





In Verne villa 5 is het verboden te roken en huisdieren zijn in overleg toegestaan!





Trefwoorden: Brossac, vakantiepark, Etang Vallier, Poitou, Charente, Cognacstreek




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Arietum
Telefoon is niet verplicht




Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage